Miche Kit Fietswiel accessoire TX15-TX12 Voornaaf - Zwart

4-5 Werkdagen

Specificaties Miche Kit Fietswiel accessoire TX15-TX12 Voornaaf - Zwart

  • voor voornaven
  • compatibel met TX15-TX12

Omschrijving

De Miche Kit Fietswiel accessoire TX15-TX12 Voornaaf in het zwart is een handig accessoire voor de voornaven van je fiets. Deze kit is compatibel met de TX15-TX12 en zorgt ervoor dat je voornaven soepel blijven draaien. Het is een onmisbaar onderdeel voor degenen die graag lange afstanden fietsen en hun fiets in topconditie willen houden.

Deze kit is gemaakt van hoogwaardige materialen en is ontworpen om lang mee te gaan. Het is gemakkelijk te installeren en vereist geen speciale gereedschappen. Met deze kit kun je er zeker van zijn dat je voornaven soepel blijven draaien en dat je fiets altijd klaar is voor de volgende rit.

Als je op zoek bent naar een betrouwbare en duurzame kit voor je voornaven, dan is de Miche Kit Fietswiel accessoire TX15-TX12 Voornaaf in het zwart de perfecte keuze. Het is een essentieel onderdeel voor elke serieuze fietser en zal je helpen om het meeste uit je fiets te halen.

Over Miche

Miche is opgericht in 1919. 90 jaar ervaring en een schat aan kennis en ervaring, maakt Miche één van de toonaangevende wereldwijde leveranciers vann speciale onderdelen voor fietsen. De speciale onderdelen voor bikes (weg, track en bergen) worden volledig ontworpen en geproduceerd in Italië.

Om zijn producten te bouwen, maakt Miche gebruik van de meest innovatieve technologieën, productieprocessen en de beste materialen: carbon, lichte legeringen en composietmaterialen. Om de functionaliteit te valideren, worderen er constant keuringen uitgevoerd binnen het bedrijf en direct op de weg.

De passie voor fietsen is van generatie op generatie doorgegeven en is te zien in alle stappen. De technici werken met veel professionaliteit en geven elk deel van het proces de liefde en zorg die het verdient. Om de prestaties en de sterkte van de componenten te controleren, worden tests uitgevoerd in het bedrijf, laboratoriumanalyses en worden de onderdelen voortdurend getest, zowel in de fabriek als op de weg.

Reviews Miche Kit Fietswiel accessoire TX15-TX12 Voornaaf - Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Fietswiel Accessoires

Klanten die Miche Kit Fietswiel accessoire TX15-TX12 Voornaaf - Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten