Miche Kit Fietswiel accessoire TX15 -QR Voornaaf - Zwart

€ 16,50 € 12,99

Bespaar 21% (-€ 3,51)

5-6 Werkdagen

Specificaties Miche Kit Fietswiel accessoire TX15 -QR Voornaaf - Zwart

  • voor voornaven
  • compatibel met TX15-QR
  • Materiaal: staal

Omschrijving

De Miche Kit Fietswiel accessoire TX15 -QR Voornaaf Zwart is een geweldige toevoeging aan je fietswiel. Deze accessoire is speciaal ontworpen voor voornaven en is compatibel met TX15-QR. Het materiaal waarvan deze accessoire is gemaakt is staal, wat zorgt voor duurzaamheid en stevigheid.

Met deze accessoire kun je je fietswiel nog beter afstellen en optimaliseren voor jouw persoonlijke behoeften. Het is een must-have voor elke fietser die serieus bezig is met zijn of haar fietsprestaties.

De zwarte kleur van deze accessoire geeft je fietswiel een stoere en moderne uitstraling. Het is een perfecte match voor elke fietsstijl en zal zeker de aandacht trekken van andere fietsers.

Over Miche

Miche is opgericht in 1919. 90 jaar ervaring en een schat aan kennis en ervaring, maakt Miche één van de toonaangevende wereldwijde leveranciers vann speciale onderdelen voor fietsen. De speciale onderdelen voor bikes (weg, track en bergen) worden volledig ontworpen en geproduceerd in Italië.

Om zijn producten te bouwen, maakt Miche gebruik van de meest innovatieve technologieën, productieprocessen en de beste materialen: carbon, lichte legeringen en composietmaterialen. Om de functionaliteit te valideren, worderen er constant keuringen uitgevoerd binnen het bedrijf en direct op de weg.

De passie voor fietsen is van generatie op generatie doorgegeven en is te zien in alle stappen. De technici werken met veel professionaliteit en geven elk deel van het proces de liefde en zorg die het verdient. Om de prestaties en de sterkte van de componenten te controleren, worden tests uitgevoerd in het bedrijf, laboratoriumanalyses en worden de onderdelen voortdurend getest, zowel in de fabriek als op de weg.

Reviews Miche Kit Fietswiel accessoire TX15 -QR Voornaaf - Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Miche Kit Fietswiel accessoire TX15 -QR Voornaaf - Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten