Miche Kit Vorkadapter RS1 - Zwart

4-5 Werkdagen

Specificaties Miche Kit Vorkadapter RS1 - Zwart

  • voor voorvorken
  • 100 tot 110mm compatibel

Omschrijving

De Miche Kit Vorkadapter RS1 Zwart is een handig accessoire voor fietsers die graag hun voorvorken willen aanpassen. Deze adapter is geschikt voor voorvorken en is compatibel met een breed scala aan maten, variërend van 100 tot 110mm. Dit betekent dat je deze adapter kunt gebruiken met verschillende soorten fietsen, waardoor het een veelzijdige keuze is voor elke fietser.

Deze adapter is gemaakt van hoogwaardige materialen en is ontworpen om lang mee te gaan. Het is gemakkelijk te installeren en te gebruiken, waardoor het een geweldige keuze is voor zowel beginners als ervaren fietsers. Of je nu je fiets wilt upgraden of gewoon een reserveonderdeel nodig hebt, deze adapter is een uitstekende keuze.

Al met al is de Miche Kit Vorkadapter RS1 Zwart een geweldige keuze voor elke fietser die op zoek is naar een betrouwbare en veelzijdige adapter voor hun voorvorken. Met zijn duurzame constructie en gemakkelijke installatie, is het een must-have accessoire voor elke fietsliefhebber.

Over Miche

Miche is opgericht in 1919. 90 jaar ervaring en een schat aan kennis en ervaring, maakt Miche één van de toonaangevende wereldwijde leveranciers vann speciale onderdelen voor fietsen. De speciale onderdelen voor bikes (weg, track en bergen) worden volledig ontworpen en geproduceerd in Italië.

Om zijn producten te bouwen, maakt Miche gebruik van de meest innovatieve technologieën, productieprocessen en de beste materialen: carbon, lichte legeringen en composietmaterialen. Om de functionaliteit te valideren, worderen er constant keuringen uitgevoerd binnen het bedrijf en direct op de weg.

De passie voor fietsen is van generatie op generatie doorgegeven en is te zien in alle stappen. De technici werken met veel professionaliteit en geven elk deel van het proces de liefde en zorg die het verdient. Om de prestaties en de sterkte van de componenten te controleren, worden tests uitgevoerd in het bedrijf, laboratoriumanalyses en worden de onderdelen voortdurend getest, zowel in de fabriek als op de weg.

Reviews Miche Kit Vorkadapter RS1 - Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Voorvorken

Klanten die Miche Kit Vorkadapter RS1 - Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten