Miche DX Center Lock Fietswiel accessoire Kit TX12 - Zilver

4-5 Werkdagen

Specificaties Miche DX Center Lock Fietswiel accessoire Kit TX12 - Zilver

  • voor achterassen
  • compatibel met DX Center Lock
  • Materiaal: staal

Omschrijving

De Miche DX Center Lock Fietswiel accessoire Kit TX12 Zilver is een handig accessoire voor achterassen van fietsen. Het is compatibel met DX Center Lock en is gemaakt van duurzaam staal. Dit accessoire is een must-have voor fietsers die hun fietsen willen upgraden en verbeteren.

Met deze kit kunt u uw fietswiel gemakkelijk en snel vervangen. Het is een handig hulpmiddel voor fietsers die vaak hun fietswielen moeten vervangen. Het is ook een geweldige optie voor fietsenwinkels die hun klanten een betere service willen bieden.

Deze kit is ontworpen om lang mee te gaan en is bestand tegen slijtage en scheuren. Het is een betrouwbare en duurzame optie voor fietsers die op zoek zijn naar kwaliteit en prestaties. Het zilveren ontwerp geeft het accessoire een stijlvolle uitstraling en past bij elke fiets.

Over Miche

Miche is opgericht in 1919. 90 jaar ervaring en een schat aan kennis en ervaring, maakt Miche één van de toonaangevende wereldwijde leveranciers vann speciale onderdelen voor fietsen. De speciale onderdelen voor bikes (weg, track en bergen) worden volledig ontworpen en geproduceerd in Italië.

Om zijn producten te bouwen, maakt Miche gebruik van de meest innovatieve technologieën, productieprocessen en de beste materialen: carbon, lichte legeringen en composietmaterialen. Om de functionaliteit te valideren, worderen er constant keuringen uitgevoerd binnen het bedrijf en direct op de weg.

De passie voor fietsen is van generatie op generatie doorgegeven en is te zien in alle stappen. De technici werken met veel professionaliteit en geven elk deel van het proces de liefde en zorg die het verdient. Om de prestaties en de sterkte van de componenten te controleren, worden tests uitgevoerd in het bedrijf, laboratoriumanalyses en worden de onderdelen voortdurend getest, zowel in de fabriek als op de weg.

Reviews Miche DX Center Lock Fietswiel accessoire Kit TX12 - Zilver

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Fietswiel Accessoires

Klanten die Miche DX Center Lock Fietswiel accessoire Kit TX12 - Zilver kochten, kochten ook

Recent bekeken producten