Miche DX Center Lock Fietswiel accessoire Achteras - Zilver

5-6 Werkdagen

Specificaties Miche DX Center Lock Fietswiel accessoire Achteras - Zilver

  • voor achterassen
  • compatibel met DX Center Lock
  • Materiaal: staal

Omschrijving

De Miche DX Center Lock Fietswiel accessoire Achteras Zilver is een geweldige toevoeging aan je fietsaccessoires. Dit product is speciaal ontworpen voor achterassen en is compatibel met DX Center Lock. Het is gemaakt van hoogwaardig staal, wat zorgt voor duurzaamheid en betrouwbaarheid.

Met deze achteras accessoire kun je gemakkelijk je fietswiel vervangen of repareren. Het is een essentieel onderdeel voor elke fietser die zijn fiets in topconditie wil houden. Het is gemakkelijk te installeren en te gebruiken, waardoor je tijd en geld bespaart op reparaties en onderhoud.

De zilveren kleur van deze achteras accessoire geeft je fiets een stijlvolle uitstraling. Het past perfect bij elke fietsstijl en voegt een vleugje elegantie toe aan je fiets. Het is een must-have accessoire voor elke fietser die op zoek is naar kwaliteit en stijl.

Over Miche

Miche is opgericht in 1919. 90 jaar ervaring en een schat aan kennis en ervaring, maakt Miche één van de toonaangevende wereldwijde leveranciers vann speciale onderdelen voor fietsen. De speciale onderdelen voor bikes (weg, track en bergen) worden volledig ontworpen en geproduceerd in Italië.

Om zijn producten te bouwen, maakt Miche gebruik van de meest innovatieve technologieën, productieprocessen en de beste materialen: carbon, lichte legeringen en composietmaterialen. Om de functionaliteit te valideren, worderen er constant keuringen uitgevoerd binnen het bedrijf en direct op de weg.

De passie voor fietsen is van generatie op generatie doorgegeven en is te zien in alle stappen. De technici werken met veel professionaliteit en geven elk deel van het proces de liefde en zorg die het verdient. Om de prestaties en de sterkte van de componenten te controleren, worden tests uitgevoerd in het bedrijf, laboratoriumanalyses en worden de onderdelen voortdurend getest, zowel in de fabriek als op de weg.

Reviews Miche DX Center Lock Fietswiel accessoire Achteras - Zilver

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Assen & Snelsluitingen

Klanten die Miche DX Center Lock Fietswiel accessoire Achteras - Zilver kochten, kochten ook

Recent bekeken producten