Mechanic Pedal Wrench PW-5

€ 14,99 € 12,99

Bespaar 13% (-€ 2,00)

Slechts één exemplaar op voorraad!

48-72hrs

Specificaties Mechanic Pedal Wrench PW-5

  • Perfect voor thuis gebruik.
  • Goed geprijsd
  • Voor pedalen van 15mm.
  • Met een lange comfortabele hendel van 11 1/2” (29 cm) lang.
  • Gemaakt van heat-treated spring steel.
  • Vinyl voor comfort.
  • Duurzaam en hoge kwaliteit.

Omschrijving

De Mechanic Pedal Wrench PW-5 is een perfecte tool voor thuisgebruik. Het is een goed geprijsde sleutel die speciaal is ontworpen voor pedalen van 15mm. Met een lange comfortabele hendel van 11 1/2” (29 cm) lang, is deze sleutel gemakkelijk te gebruiken en biedt het de nodige hefboomwerking om de pedalen los of vast te draaien.

Gemaakt van heat-treated spring steel, is deze sleutel duurzaam en van hoge kwaliteit. Het vinyl handvat zorgt voor extra comfort tijdens het gebruik. Of je nu een beginner bent of een ervaren fietser, deze sleutel is een must-have voor elke fietser die zijn eigen onderhoud doet.

Kortom, de Mechanic Pedal Wrench PW-5 is een betrouwbare en handige tool die je niet mag missen in je gereedschapskist. Het is een investering die zichzelf snel terugverdient door de tijd en kosten die je bespaart door zelf je eigen onderhoud te doen.

Over Park Tool

Parktool is een merk dat zich exclusief bezighoudt met het vervaardigen van fietsgereedschappen. Het merk maakt innovatieve producten van hoge kwaliteit en biedt daarbij een geweldige service. Parktool is opgericht in1963 in Minnesota en is bij uitstek het merk voor fietsmonteurs geworden. Het Amerikaanse bedrijf heeft in de loop van de jaren vorm gekregen door samen te werken met kleine fietsenwinkels. Hierdoor konden ze continue producten maken die perfect pasten bij de behoeften van de markt. Vandaag de dag blijft het Parktool team er hard aan werken om de beste producten en service te kunnen bieden aan alle fietsmonteurs, zowel professionals als amateurs.

Reviews Mechanic Pedal Wrench PW-5

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Fietsgereedschap

Klanten die Mechanic Pedal Wrench PW-5 kochten, kochten ook

Recent bekeken producten