Look S-Track Pedalen - Zwart

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Look S-Track Pedalen - Zwart

  • Sealed cartridge bearing spindle houdt water en modder tegen voor een soepele actie en zorgt voor een duurzaam pedaal.
  • Open design helpt tegen modder.
  • Aanpasbare in/out spanningssettings.
  • Chrome-moly spindle.
  • Body: Gesmeed aluminium.
  • Rotatie: 4 graden.
  • Aanpasbaar: Allen key 3 mm.
  • Gewicht: 380g.

Omschrijving

De Look S-Track Pedalen zijn de perfecte keuze voor elke serieuze fietser. Deze pedalen zijn ontworpen om water en modder buiten te houden, waardoor je een soepele en duurzame pedaalactie krijgt. Het open design van de pedalen helpt ook om modder te voorkomen, waardoor je altijd een goede grip hebt op je fiets.

Deze pedalen zijn ook aanpasbaar, met in/out spanningsinstellingen die je kunt aanpassen aan je eigen voorkeuren. De chrome-moly spindle zorgt voor extra duurzaamheid en de gesmede aluminium body is lichtgewicht en sterk. Met een rotatie van 4 graden en een aanpasbare allen key van 3 mm, zijn deze pedalen perfect voor elke fietser die op zoek is naar een betrouwbare en aanpasbare pedaaloplossing.

Met een gewicht van slechts 380g zijn deze pedalen ook lichtgewicht en gemakkelijk te gebruiken, waardoor je altijd de controle hebt over je fiets. Of je nu een professionele fietser bent of gewoon op zoek bent naar een betrouwbare en duurzame pedaaloplossing, de Look S-Track Pedalen zijn de perfecte keuze voor jou.

Over Look

LOOK is de weredleider in road cliploze pedalen. In feite zijn ze de makers van de eerste automatische pedaal in 1984, en de introductie van dit revolutionair ontwerp hielp Bernard Hinault naar zijn 5de Tour de France winst in 1985 met de eerste LOOK cliploze pedalen. Zijn originele idee, met de wil om te innoveren, hielp LOOK naar wereldmarktleider en met hun standaard Kéo, erkend door de gehele wereld.

Ook heeft LOOK de eerste carbon frame uitgevonden in 1986, en de eerste monobloc carbon track frame. Hun bedrijfsfilosofie is geörienteerd naar onderzoek en ontwikkeling, waardoor ze de INPI Trophy voor de meest innovatieve SME's in Frankrijk habben gewonnen in 2009. Ook is LOOK 4 keer erkend als Bicycle of the Year in Frankrijk, een aantal keer Star of Design gewonnen en ook de IF design award in Duitsland in 2010. Hun toewijding naar innovatie helpt LOOK te beschikken over een unieke ervaring en technologie in het ontwerp en fabricatie van carbon.

Reviews Look S-Track Pedalen - Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Pedalen

Klanten die Look S-Track Pedalen - Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten