Look Geo City Platform Pedalen - Zwart

€ 29,90 € 24,90

Bespaar 17% (-€ 5,00)

48-72hrs

Specificaties Look Geo City Platform Pedalen - Zwart

  • Materiaal: composiet
  • Materiaal spindel: Chromoly +
  • Platformoppervlak: 110x107 mm
  • Gewicht: 330 g/paar

Omschrijving

De Look Geo City Platform Pedalen zijn de perfecte keuze voor stadsfietsers die op zoek zijn naar een betrouwbare en duurzame pedaal. Deze pedalen zijn gemaakt van composiet materiaal, wat zorgt voor een lichtgewicht en sterk ontwerp. De spindel is gemaakt van Chromoly +, wat zorgt voor extra stevigheid en duurzaamheid.

Met een platformoppervlak van 110x107 mm bieden deze pedalen voldoende ruimte om comfortabel te fietsen. Het platform is ook voorzien van een antislip-oppervlak, wat zorgt voor extra grip en veiligheid tijdens het fietsen. Met een gewicht van slechts 330 g per paar zijn deze pedalen ook zeer lichtgewicht, wat zorgt voor een soepele en efficiënte rit.

Of je nu door de stad fietst of lange afstanden aflegt, de Look Geo City Platform Pedalen zijn een uitstekende keuze voor elke fietser die op zoek is naar kwaliteit en betrouwbaarheid. Met hun duurzame ontwerp en lichtgewicht constructie zijn deze pedalen een geweldige investering voor elke fietsliefhebber.

Over Look

LOOK is de weredleider in road cliploze pedalen. In feite zijn ze de makers van de eerste automatische pedaal in 1984, en de introductie van dit revolutionair ontwerp hielp Bernard Hinault naar zijn 5de Tour de France winst in 1985 met de eerste LOOK cliploze pedalen. Zijn originele idee, met de wil om te innoveren, hielp LOOK naar wereldmarktleider en met hun standaard Kéo, erkend door de gehele wereld.

Ook heeft LOOK de eerste carbon frame uitgevonden in 1986, en de eerste monobloc carbon track frame. Hun bedrijfsfilosofie is geörienteerd naar onderzoek en ontwikkeling, waardoor ze de INPI Trophy voor de meest innovatieve SME's in Frankrijk habben gewonnen in 2009. Ook is LOOK 4 keer erkend als Bicycle of the Year in Frankrijk, een aantal keer Star of Design gewonnen en ook de IF design award in Duitsland in 2010. Hun toewijding naar innovatie helpt LOOK te beschikken over een unieke ervaring en technologie in het ontwerp en fabricatie van carbon.

Reviews Look Geo City Platform Pedalen - Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Look Geo City Platform Pedalen - Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten