Look Geo City Platform Pedalen - Zwart

€ 29,90 € 24,90

Bespaar 17% (-€ 5,00)

48-72hrs

Specificaties Look Geo City Platform Pedalen - Zwart

  • Materiaal: composiet
  • Materiaal spindel: Chromoly +
  • Platformoppervlak: 110x107 mm
  • Gewicht: 330 g/paar

Omschrijving

De Look Geo City pedalen in het zwart zijn de stijlvolle, lichtgewicht en goedkope platformpedalen die decennialang door kampioenen worden gebruikt. Ze geven je vertrouwen en veiligheid, ongeacht de weersomstandigheden, dankzij hun exclusieve multi-stick rubbersamenstelling. Ze zijn gemaakt van een lichte en resistente samenstelling die bestand is tegen elke stadsrit op je fiets. Ze zijn gemonteerd met hoogwaardige lagers ontwikkeld in competitie die je een soepel, efficiënt en veilig trappen geven.

Over Look

LOOK is de weredleider in road cliploze pedalen. In feite zijn ze de makers van de eerste automatische pedaal in 1984, en de introductie van dit revolutionair ontwerp hielp Bernard Hinault naar zijn 5de Tour de France winst in 1985 met de eerste LOOK cliploze pedalen. Zijn originele idee, met de wil om te innoveren, hielp LOOK naar wereldmarktleider en met hun standaard Kéo, erkend door de gehele wereld.

Ook heeft LOOK de eerste carbon frame uitgevonden in 1986, en de eerste monobloc carbon track frame. Hun bedrijfsfilosofie is geörienteerd naar onderzoek en ontwikkeling, waardoor ze de INPI Trophy voor de meest innovatieve SME's in Frankrijk habben gewonnen in 2009. Ook is LOOK 4 keer erkend als Bicycle of the Year in Frankrijk, een aantal keer Star of Design gewonnen en ook de IF design award in Duitsland in 2010. Hun toewijding naar innovatie helpt LOOK te beschikken over een unieke ervaring en technologie in het ontwerp en fabricatie van carbon.

Reviews Look Geo City Platform Pedalen - Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Pedalen

Klanten die Look Geo City Platform Pedalen - Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten