Look Geo City Grip Platform Pedalen - Zwart

€ 67,50 € 49,99

Bespaar 26% (-€ 17,51)

3-4 Werkdagen

Specificaties Look Geo City Grip Platform Pedalen - Zwart

  • Materiaal: composiet
  • Materiaal spindel: Chromoly +
  • Vervangbaar antislipoppervlak: Activ Grip van gevulkaniseerd rubber
  • Technologie: platte pedalen + LOOK Activ Grip van VIBRAM
  • Platformoppervlak: 107x103 mm
  • Gewicht: 265 g/paar

Omschrijving

De Look Geo City Grip Platform Pedalen zijn de perfecte keuze voor fietsers die op zoek zijn naar een comfortabele en veilige rit. Deze pedalen zijn gemaakt van composiet materiaal en hebben een Chromoly + spindel, wat zorgt voor een stevige en duurzame constructie. Het vervangbare antislipoppervlak is gemaakt van Activ Grip van gevulkaniseerd rubber, wat zorgt voor een uitstekende grip en stabiliteit tijdens het fietsen.

Deze pedalen zijn voorzien van de nieuwste technologieën, waaronder platte pedalen en LOOK Activ Grip van VIBRAM. Dit zorgt voor een optimale krachtoverbrenging en een verbeterde controle over de fiets. Het platformoppervlak van 107x103 mm biedt voldoende ruimte voor de voeten en zorgt voor een comfortabele rit, zelfs tijdens lange ritten.

Met een gewicht van slechts 265 g per paar zijn deze pedalen lichtgewicht en gemakkelijk te installeren. Ze zijn geschikt voor alle soorten fietsen en zijn ideaal voor stadsfietsen, trekkingfietsen en mountainbikes. Kortom, de Look Geo City Grip Platform Pedalen zijn een uitstekende keuze voor fietsers die op zoek zijn naar comfort, veiligheid en prestaties.

Over Look

LOOK is de weredleider in road cliploze pedalen. In feite zijn ze de makers van de eerste automatische pedaal in 1984, en de introductie van dit revolutionair ontwerp hielp Bernard Hinault naar zijn 5de Tour de France winst in 1985 met de eerste LOOK cliploze pedalen. Zijn originele idee, met de wil om te innoveren, hielp LOOK naar wereldmarktleider en met hun standaard Kéo, erkend door de gehele wereld.

Ook heeft LOOK de eerste carbon frame uitgevonden in 1986, en de eerste monobloc carbon track frame. Hun bedrijfsfilosofie is geörienteerd naar onderzoek en ontwikkeling, waardoor ze de INPI Trophy voor de meest innovatieve SME's in Frankrijk habben gewonnen in 2009. Ook is LOOK 4 keer erkend als Bicycle of the Year in Frankrijk, een aantal keer Star of Design gewonnen en ook de IF design award in Duitsland in 2010. Hun toewijding naar innovatie helpt LOOK te beschikken over een unieke ervaring en technologie in het ontwerp en fabricatie van carbon.

Reviews Look Geo City Grip Platform Pedalen - Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Look Geo City Grip Platform Pedalen - Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten