Look Geo City Grip Platform Pedalen - Zwart

€ 67,50 € 49,99

Bespaar 26% (-€ 17,51)

48-72hrs

Specificaties Look Geo City Grip Platform Pedalen - Zwart

  • Materiaal: composiet
  • Materiaal spindel: Chromoly +
  • Vervangbaar antislipoppervlak: Activ Grip van gevulkaniseerd rubber
  • Technologie: platte pedalen + LOOK Activ Grip van VIBRAM
  • Platformoppervlak: 107x103 mm
  • Gewicht: 265 g/paar

Omschrijving

De Look Geo City Grip-pedalen zijn gemaakt van een lichte en resistente compound die elke stadsrit op je fiets aankan. Ze zijn gemonteerd met hoogwaardige lagers die in competitie zijn ontwikkeld en die je een soepel, efficiënt en veilig trappen geven.

Look Geo City Grip-pedalen hebben een vervangbaar antislipoppervlak Look Activ Grip vervaardigd door Vibram, de zoolfabrikanten die veiligheid en perfecte grip garanderen. Dit gripsysteem biedt multidirectionele grip die je vertrouwen en veiligheid op straat geeft. Je kunt snel inzetstukken verwisselen en ze stijlvol combineren.

Over Look

LOOK is de weredleider in road cliploze pedalen. In feite zijn ze de makers van de eerste automatische pedaal in 1984, en de introductie van dit revolutionair ontwerp hielp Bernard Hinault naar zijn 5de Tour de France winst in 1985 met de eerste LOOK cliploze pedalen. Zijn originele idee, met de wil om te innoveren, hielp LOOK naar wereldmarktleider en met hun standaard Kéo, erkend door de gehele wereld.

Ook heeft LOOK de eerste carbon frame uitgevonden in 1986, en de eerste monobloc carbon track frame. Hun bedrijfsfilosofie is geörienteerd naar onderzoek en ontwikkeling, waardoor ze de INPI Trophy voor de meest innovatieve SME's in Frankrijk habben gewonnen in 2009. Ook is LOOK 4 keer erkend als Bicycle of the Year in Frankrijk, een aantal keer Star of Design gewonnen en ook de IF design award in Duitsland in 2010. Hun toewijding naar innovatie helpt LOOK te beschikken over een unieke ervaring en technologie in het ontwerp en fabricatie van carbon.

Reviews Look Geo City Grip Platform Pedalen - Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Pedalen

Klanten die Look Geo City Grip Platform Pedalen - Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten