Giro La DND Black Dots Vrouwen Handschoenen

€ 29,95 € 22,99

Bespaar 23% (-€ 6,96)

3-4 Werkdagen

Specificaties Giro La DND Black Dots Vrouwen Handschoenen

Giro DND Fietshandschoenen voor vrouwen:

  • Super Fit™ ontwikkelde AX Suede™ palm.
  • Vochtafvoerende, 4-way stretch Lycra ™ stof.
  • Ademende en strech bovenkant.
  • Zeer absorberend microfiber duim-oppervlakte.
  • Speciale vingertop die met je smartphone touch screen werkt. Touchscreen Technology™.

Omschrijving

Giro La DND Fietshandschoenen voor vrouwen - Steeds meer rijders vragen om simpele, duurzame handschoenen die gemaakt zijn om alle soorten racen te doorstaan; van ruige offroad ritten tot alley cats in het midden van de nacht.
Het DND™ (Down And Dirty) staat voor de basics –passend, duurzaam en in control– en zijn zeer comfortabel en geschikt voor langdurig dragen. De handschoenen bieden een goede grip op het stuur, dankzij de Super Fit™ ontwikkelde AX Suede™ palm dat overbodig materiaal en bounching elimineert, met een ademend, 4-way stretch bovenkant voor maximum comfort.

De handschoenen bevatten een speciale vingertop die samengaat met je smart phone touch screen.

Over Giro

Giro komt uit een unieke plaats: Santa Cruz, Californië, waar de zee en de bergen elkaar kruisen.Sinds 1985, levert Giro kwaliteitsvolle licht gewicht helmen aan miljoen bestuurders, renners, skiërs, en snowboarders in de hele wereld. Giro is de keuze van vele kampioenen in mountain bike, cyclocross, triathlon en Iron Man wereldkampioenschappen.

Wetenschap en ziel lijken twee contrasterende ideëen, maar voor meer dan 30 jaar geeft Giro betekenis aan beide. Giro is een manier van denken. Het is een manier van naar de wereld te kijken. Een levenswijze en manier van ontwerpen voor de wereld waarin we leven. Het is een energie, een drive, een verplichting om onze ideëen te verwezenlijken. Een wil om onze wereld beter te maken. Sneller, mooier, leuker, cooler...

Reviews Giro La DND Black Dots Vrouwen Handschoenen

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Fietshandschoenen

Klanten die Giro La DND Black Dots Vrouwen Handschoenen kochten, kochten ook

Recent bekeken producten