Giro La DND Black Dots Vrouwen Handschoenen

€ 29,95 € 22,99

Bespaar 23% (-€ 6,96)

3-4 Werkdagen

Specificaties Giro La DND Black Dots Vrouwen Handschoenen

Giro DND Fietshandschoenen voor vrouwen:

  • Super Fit™ ontwikkelde AX Suede™ palm.
  • Vochtafvoerende, 4-way stretch Lycra ™ stof.
  • Ademende en strech bovenkant.
  • Zeer absorberend microfiber duim-oppervlakte.
  • Speciale vingertop die met je smartphone touch screen werkt. Touchscreen Technology™.

Omschrijving

De Giro La DND Black Dots Vrouwen Handschoenen zijn de ideale keuze voor fietsliefhebbers die comfort en prestaties willen combineren. De handschoenen zijn voorzien van een Super Fit™ ontwikkelde AX Suede™ palm, die zorgt voor een uitstekende grip op het stuur, zelfs bij natte omstandigheden. Zo blijft de controle over jouw fiets verzekerd, waardoor je optimaal kunt genieten van jouw rit.

Bovendien is deze handschoen voorzien van vochtafvoerende en 4-way stretch Lycra ™ stof. Dit zorgt voor een uitstekende pasvorm, zodat je handen droog en comfortabel blijven, zelfs tijdens de meest intense ritten. De ademende en strech bovenkant zorgt voor een goede ventilatie en zorgt ervoor dat je handen koel blijven tijdens warme dagen.

Daarnaast zijn deze handschoenen uitgerust met Touchscreen Technology™, een speciale vingertop die werkt met jouw smartphone touch screen. Zo kun je tijdens het fietsen probleemloos jouw telefoon bedienen zonder jouw handschoenen uit te trekken. De hoog-absorberend microfiber duim-oppervlakte biedt ook nog eens extra comfort.

Kortom, met de Giro La DND Black Dots Vrouwen Handschoenen ben je verzekerd van maximale prestaties en comfort tijdens jouw fietsrit.

Over Giro

Giro komt uit een unieke plaats: Santa Cruz, Californië, waar de zee en de bergen elkaar kruisen.Sinds 1985, levert Giro kwaliteitsvolle licht gewicht helmen aan miljoen bestuurders, renners, skiërs, en snowboarders in de hele wereld. Giro is de keuze van vele kampioenen in mountain bike, cyclocross, triathlon en Iron Man wereldkampioenschappen.

Wetenschap en ziel lijken twee contrasterende ideëen, maar voor meer dan 30 jaar geeft Giro betekenis aan beide. Giro is een manier van denken. Het is een manier van naar de wereld te kijken. Een levenswijze en manier van ontwerpen voor de wereld waarin we leven. Het is een energie, een drive, een verplichting om onze ideëen te verwezenlijken. Een wil om onze wereld beter te maken. Sneller, mooier, leuker, cooler...

Reviews Giro La DND Black Dots Vrouwen Handschoenen

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Giro La DND Black Dots Vrouwen Handschoenen kochten, kochten ook

Recent bekeken producten