Giro JAG handschoenen - Wit

€ 19,95 € 16,96

Bespaar 15% (-€ 2,99)

48-72hrs

Specificaties Giro JAG handschoenen - Wit

Giro handschoenen:

  Palm

  • Super Fit ™ Engineered Drie-Panel Design.
  • Microfiber Palm.
  • Sonic-gelast lipje.

  Bovenkant

  • Vocht-wicking, 4-way stretch Lycra.
  • Sterk absorberende microvezel veegoppervlak.
  • Low-Profile Velcro ™ sluiting.

  Vulling

  • Geoptimaliseerde EVA Padding.

Omschrijving

De korte Giro JAG-handschoenen in het wit zijn ontworpen om je fietstochten te vergemakkelijken en je ritten comfortabeler te maken zonder dat je last hebt van pijn of ongemak in uw handen. Deze handschoenen passen zich perfect aan aan de anatomie van je handen en zorgen voor een goede pasvorm dankzij hun klittenbandsluiting aan de bovenkant van de handschoen. de pop.

De handpalm van de handschoenen is gemaakt van microvezel, een resistent materiaal dat een uitstekende grip biedt, zodat je je handen stevig op het stuur van de fiets kunt houden in het geval van elke situatie. Daarnaast hebben ze ook verschillende EVA-schuimen om het comfort van al je routes te vergroten. Het bovenste deel van de Giro JAG-handschoenen is gemaakt van 4 elastische stukken die voor een zeer zacht gevoel op de huid zorgen en perfect vocht en zweet absorberen.

Over Giro

Giro komt uit een unieke plaats: Santa Cruz, Californië, waar de zee en de bergen elkaar kruisen.Sinds 1985, levert Giro kwaliteitsvolle licht gewicht helmen aan miljoen bestuurders, renners, skiërs, en snowboarders in de hele wereld. Giro is de keuze van vele kampioenen in mountain bike, cyclocross, triathlon en Iron Man wereldkampioenschappen.

Wetenschap en ziel lijken twee contrasterende ideëen, maar voor meer dan 30 jaar geeft Giro betekenis aan beide. Giro is een manier van denken. Het is een manier van naar de wereld te kijken. Een levenswijze en manier van ontwerpen voor de wereld waarin we leven. Het is een energie, een drive, een verplichting om onze ideëen te verwezenlijken. Een wil om onze wereld beter te maken. Sneller, mooier, leuker, cooler...

Reviews Giro JAG handschoenen - Wit

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Fietshandschoenen

Klanten die Giro JAG handschoenen - Wit kochten, kochten ook

Recent bekeken producten