Stickerkit Geometric 002

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Stickerkit Geometric 002

  • Fix your Bike is een stickerkit ontwerpen door Tagmi om je fiets te customizen. Meer vele grafische patronen om uit te kiezen, is er altijd een passend ontwerp voor jouw stijl.
  • Elke kit bevat 7 custom ontworpen grafische designs geprint op een special plymeric film. Dit materiaal is meer dan een simpele sticker, het is bestendig tegen water, uv straling en schuring en kan tot 5 jaar meegaan.
  • Met alleen een liniaal en mes kan iedereen Tagmi´s eenvoudige instructies volgen om de grafische sticker aan te brengen.
  • Om meerdere Fix your Bike kits te gebruiken of om de fiets in zijn originele staat terug te brengen, kun je makkelijk de sticker verwijderen. Je hebt alleen een föhn nodig en er zullen verder geen resten achterblijven.
  • Elk seizoen zal de bestaande collectie vervangen worden door een serie nieuwe grafische ontwerpen. Gemaakt in Italië.

Omschrijving

De Stickerkit Geometric 002 is een geweldige manier om je fiets te personaliseren. Deze stickerkit is ontworpen door Tagmi en bevat verschillende grafische ontwerpen om uit te kiezen, waardoor er altijd een ontwerp is dat past bij jouw stijl.

Elke stickerkit bevat 7 aangepaste grafische ontwerpen die zijn afgedrukt op een speciale polymere film die bestand is tegen water, UV-straling en slijtage. Hierdoor gaat de sticker tot 5 jaar mee en is hij niet zomaar een simpele sticker. Je kunt de grafische sticker gemakkelijk aanbrengen door de eenvoudige instructies van Tagmi te volgen, die alleen een liniaal en een mes nodig hebben.

Als je meerdere stickerkits wilt gebruiken of je fiets terug wilt brengen naar zijn originele staat, hoef je je geen zorgen te maken. Je kunt de sticker makkelijk verwijderen met behulp van een föhn, zonder dat er resten achterblijven. Bovendien kun je elk seizoen uitkijken naar een nieuwe collectie grafische ontwerpen gemaakt in Italië.

Reviews Stickerkit Geometric 002

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Stickerkit Geometric 002 kochten, kochten ook

Recent bekeken producten