Fyxation Track Handvatten - Wit

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Fyxation Track Handvatten - Wit

  • Zacht rubber biedt extra comfort tijdens lange fietsritten of een ritje door de stad.
  • 175mm lengte

Omschrijving

De Fyxation Track Handvatten in het wit zijn de perfecte keuze voor fietsers die op zoek zijn naar extra comfort tijdens lange ritten of een ontspannen ritje door de stad. Het zachte rubber van deze handvatten zorgt voor een aangename grip en voorkomt dat je handen vermoeid raken tijdens het fietsen.

Met een lengte van 175mm passen deze handvatten op de meeste fietssturen en bieden ze voldoende ruimte om je handen te positioneren voor een optimale controle over je fiets. Bovendien zijn ze gemakkelijk te installeren en te verwijderen, waardoor je ze snel kunt vervangen als dat nodig is.

Of je nu een fanatieke wielrenner bent of gewoon graag fietst in je vrije tijd, de Fyxation Track Handvatten zijn een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar comfort en kwaliteit. Bestel ze vandaag nog en geniet van een beter fietservaring!

Over Fyxation

Passie is vanaf het begin de drijfveer geweest voor Fyxation; passie voor het verkennen van de stad op twee wielen, passie voor wegen zonder bestemming en passie voor fietsen.

Hun grote trots is hun skill in het vervaardigen van betaalbare maar kwalitatief hoogwaardige producten die zowel functioneel zijn als elegant. Fyxation gelooft dat elke fiets een kunstwerk kan zijn, maar tegelijkertijd ook een voertuig is en de fietser helpt de wereld door een andere bril te bekijken.

Fyxation is in 2009 opgericht door de twee broers, Nick en Ben Ginster. Nick woonde in die tijd al meer dan vier jaar in Taiwan als hoofdingenieur van een groot fietscomponentbedrijf gevestigd in de VS.

Reviews Fyxation Track Handvatten - Wit

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Fyxation Track Handvatten - Wit kochten, kochten ook

Recent bekeken producten