Fyxation Track Handvatten - Oranje

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Fyxation Track Handvatten - Oranje

  • Zacht rubber biedt extra comfort tijdens lange fietsritten of een ritje door de stad.
  • 175mm lengte.

Omschrijving

De Fyxation Track Handvatten in oranje zijn de perfecte keuze voor fietsers die op zoek zijn naar extra comfort tijdens lange ritten of een ontspannen ritje door de stad. Deze handvatten zijn gemaakt van zacht rubber, wat zorgt voor een comfortabele grip en minder vermoeidheid in de handen.

Met een lengte van 175mm passen deze handvatten op de meeste fietssturen en bieden ze voldoende ruimte om je handen te positioneren voor een optimale controle over je fiets. De oranje kleur geeft je fiets een opvallende uitstraling en zorgt ervoor dat je gezien wordt in het verkeer.

De Fyxation Track Handvatten zijn duurzaam en gemakkelijk te installeren. Ze zijn geschikt voor zowel racefietsen als stadsfietsen en zijn een geweldige upgrade voor elke fiets. Kies voor comfort en stijl met de Fyxation Track Handvatten in oranje.

Over Fyxation

Passie is vanaf het begin de drijfveer geweest voor Fyxation; passie voor het verkennen van de stad op twee wielen, passie voor wegen zonder bestemming en passie voor fietsen.

Hun grote trots is hun skill in het vervaardigen van betaalbare maar kwalitatief hoogwaardige producten die zowel functioneel zijn als elegant. Fyxation gelooft dat elke fiets een kunstwerk kan zijn, maar tegelijkertijd ook een voertuig is en de fietser helpt de wereld door een andere bril te bekijken.

Fyxation is in 2009 opgericht door de twee broers, Nick en Ben Ginster. Nick woonde in die tijd al meer dan vier jaar in Taiwan als hoofdingenieur van een groot fietscomponentbedrijf gevestigd in de VS.

Reviews Fyxation Track Handvatten - Oranje

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Fyxation Track Handvatten - Oranje kochten, kochten ook

Recent bekeken producten