Fyxation Snug Stuurdoppen - Goud

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Fyxation Snug Stuurdoppen - Goud

  • Set van geanodiseerd aluminium stuurdoppen voor je stuur.
  • Bevat 2 elastomeren voor de meeste staven - 15 mm en 18 mm inbegrepen
  • Diameter: 25 mm

Omschrijving

Fyxation Snug Stuurdoppen zien er geweldig uit, passen op de meeste stuureinden en zijn veel beter dan goedkopere stuureindplugs die worden geleverd met uw standaard handvatten en stuurlint.

Elke set Snug-legering stuuruiteinden wordt geleverd met 2 afstandhouders van verschillende grootte, zodat ze op de meeste sturen passen. Plaats ze gewoon in het uiteinde van uw staven, draai de inbus- / zeskantschroef vast om de pluggen uit te zetten en dat is alles.

Over Fyxation

Passie is vanaf het begin de drijfveer geweest voor Fyxation; passie voor het verkennen van de stad op twee wielen, passie voor wegen zonder bestemming en passie voor fietsen.

Hun grote trots is hun skill in het vervaardigen van betaalbare maar kwalitatief hoogwaardige producten die zowel functioneel zijn als elegant. Fyxation gelooft dat elke fiets een kunstwerk kan zijn, maar tegelijkertijd ook een voertuig is en de fietser helpt de wereld door een andere bril te bekijken.

Fyxation is in 2009 opgericht door de twee broers, Nick en Ben Ginster. Nick woonde in die tijd al meer dan vier jaar in Taiwan als hoofdingenieur van een groot fietscomponentbedrijf gevestigd in de VS.

Reviews Fyxation Snug Stuurdoppen - Goud

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Stuurdoppen

Klanten die Fyxation Snug Stuurdoppen - Goud kochten, kochten ook

Recent bekeken producten