Eltin V-Type Remblokken Shimano XTR/De - Zwart

€ 3,50 € 2,98

Bespaar 15% (-€ 0,52)

48-72hrs

Specificaties Eltin V-Type Remblokken Shimano XTR/De - Zwart

  • Materiaal: Rubber
  • V-type rem
  • Compatibel met Shimano XTR en Deore XT
  • Meting: 72mm

Omschrijving

De Eltin V-Type Remblokken Shimano XTR/De Zwart zijn de perfecte keuze voor fietsers die op zoek zijn naar betrouwbare en duurzame remblokken. Deze remblokken zijn gemaakt van hoogwaardig rubber, wat zorgt voor een uitstekende grip en remkracht. Dankzij het V-type ontwerp van de remblokken wordt de remkracht gelijkmatig verdeeld over het remoppervlak, waardoor je snel en veilig kunt remmen.

De Eltin V-Type Remblokken zijn compatibel met Shimano XTR en Deore XT, wat betekent dat ze geschikt zijn voor een breed scala aan fietsen. De remblokken hebben een meting van 72mm, wat zorgt voor een perfecte pasvorm op de meeste fietsen. Bovendien zijn deze remblokken eenvoudig te installeren, waardoor je snel weer op pad kunt gaan.

Als je op zoek bent naar hoogwaardige remblokken die betrouwbaar en duurzaam zijn, dan zijn de Eltin V-Type Remblokken Shimano XTR/De Zwart de perfecte keuze. Met hun uitstekende grip en remkracht, compatibiliteit met Shimano XTR en Deore XT, en eenvoudige installatie, zijn deze remblokken een must-have voor elke fietser die veiligheid en prestaties hoog in het vaandel heeft staan.

Over Eltin

Eltin is een multi-merk bedrijf gespecialiseerd in fietsproducten met een uitgebreide en complete reeks aan producten voor de allerdaagse fietsbehoeften. Zowel beginners als meer ervaren fietsers zullen er kwalitatief hoogwaardige, technische en functionele producten vinden.

Eltin streeft ernaar aan al uw behoeften als fietser te voldoen, ongeacht of u een mountain biker, road of een stadsfietser bent. U zult een brede selectie vinden aan uitrusting en accessoires, werkplaatselementen, fietsaccessoires, en veel meer, zodat alles volledig klaar is wanneer u op de fiets stapt.

Reviews Eltin V-Type Remblokken Shimano XTR/De - Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Remblokken

Klanten die Eltin V-Type Remblokken Shimano XTR/De - Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten