Elite Loli Zwart/groente 600ml Fiets Bidon

€ 5,95 € 5,06

Bespaar 15% (-€ 0,89)

5-6 Werkdagen

Specificaties Elite Loli Zwart/groente 600ml Fiets Bidon

  • Materiaal: Polyethyleen geschikt voor gebruik in voeding.
  • Ventiel: Thermoplastisch rubber van voedingskwaliteit.
  • Ergonomisch en multi-materiaal deksel.
  • BPA-vrij.
  • Gewicht: 80 gram.
  • Inhoud: 600ml.
  • Doorsnee: 74mm.
  • Hoogte: 220mm.

Omschrijving

De Elite Loli Zwart/groente 600ml Fiets Bidon is een must-have voor elke fietser. Deze bidon is gemaakt van polyethyleen dat geschikt is voor gebruik in voeding, waardoor je er zeker van kunt zijn dat je veilig en gezond blijft tijdens het fietsen. Het ventiel is gemaakt van thermoplastisch rubber van voedingskwaliteit, wat betekent dat het veilig is om te gebruiken en geen schadelijke stoffen bevat.

De bidon heeft een ergonomisch en multi-materiaal deksel, waardoor hij gemakkelijk te openen en te sluiten is. Bovendien is hij BPA-vrij, wat betekent dat hij geen schadelijke chemicaliën bevat die in je drankje kunnen lekken. Met een gewicht van slechts 80 gram is deze bidon licht en gemakkelijk mee te nemen tijdens het fietsen.

De Elite Loli Zwart/groente 600ml Fiets Bidon heeft een inhoud van 600ml en een doorsnee van 74mm. De hoogte van de bidon is 220mm, waardoor hij gemakkelijk in de meeste bidonhouders past. Kortom, deze bidon is de perfecte metgezel voor elke fietser die op zoek is naar een veilige, gezonde en handige manier om gehydrateerd te blijven tijdens het fietsen.

Over Eltin

Eltin is een multi-merk bedrijf gespecialiseerd in fietsproducten met een uitgebreide en complete reeks aan producten voor de allerdaagse fietsbehoeften. Zowel beginners als meer ervaren fietsers zullen er kwalitatief hoogwaardige, technische en functionele producten vinden.

Eltin streeft ernaar aan al uw behoeften als fietser te voldoen, ongeacht of u een mountain biker, road of een stadsfietser bent. U zult een brede selectie vinden aan uitrusting en accessoires, werkplaatselementen, fietsaccessoires, en veel meer, zodat alles volledig klaar is wanneer u op de fiets stapt.

Reviews Elite Loli Zwart/groente 600ml Fiets Bidon

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Elite Loli Zwart/groente 600ml Fiets Bidon kochten, kochten ook

Recent bekeken producten