Dosnoventa DSNV®105 Zadelpen - Zwart

€ 125,00

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Dosnoventa DSNV®105 Zadelpen - Zwart

  • Materiaal: koolstofvezel.
  • Schroeven: aluminium.
  • Doorsnede: 27,2 mm.
  • Lengte: 350mm.
  • Gewicht: 190gr.

Omschrijving

De Dosnoventa DSNV®105 zadelpen is uitgerust met hoogwaardige technologie, comfort, lichtheid en betrouwbaarheid.

Over Dosnoventa

In oktober 2010, werd Dosnoventa in de stad Barcelona opgericht door twee oude vrienden die een passie deelden. Beiden vrienden waren bekende stadsfietsers, liefhebbers van kwaliteitsproducten en hadden jarenlang professionele ervaring in de fixed gear wereld.

Hun synergy pushte ze om de Dosnoventa te ontwikkelen en om deel te nemen in de revolutie van de fixie wereld. Het stel had een missie om een superieur product te maken met gebruik van de hoogste kwaliteit materialen. Hun inzet en vastberadenheid is de basis waarop Dosnoventa vandaag gebouwd is. De fietsen zijn ontworpen in Barcelona en met de hand gebouwd in Italië door deskundige vakmensen. Elke aspect is benaderd met een intense aandacht voor detail, van esthetiek tot de geometrie. Het resultaat... een superieur product, erkend voor zijn kwaliteit, aangeboden voor een zeer concurrerende prijs.

In de laatste paar jaar heeft Dosnoventa een sterke familie opgebouwd... een brotherhood die blijft groeien in grootte en product. Ze zijn een team samengesteld uit uitzonderlijke rijders en ervaren ambassadeurs van het merk, die alleen al dit jaar, drie nieuwe frame modellen introduceerde op de markt. De Dosnoventa familie is enorm toegewijd en gedreven door hun gezamenlijke passie voor de wielersport die uiteindelijk wordt weerspiegeld en ervaren door middel van hun product.

Reviews Dosnoventa DSNV®105 Zadelpen - Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Zadelpennen

Klanten die Dosnoventa DSNV®105 Zadelpen - Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten