Deda Mistral Stuurlint - Geel Fluor

€ 17,50 € 12,95

Bespaar 26% (-€ 4,55)

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Deda Mistral Stuurlint - Geel Fluor

  • Skin-like.
  • Nauwkeurig geperforeerd en gepersonaliseerd.
  • Een combinatie van elegantie en kwaliteit; Deda..
  • Locking end plugs en strips end inclusief.

Omschrijving

De Deda Mistral Stuurlint in Geel Fluor is een hoogwaardig stuurlint dat perfect is voor fietsers die op zoek zijn naar een combinatie van elegantie en kwaliteit. Het lint heeft een skin-like textuur en is nauwkeurig geperforeerd en gepersonaliseerd, waardoor het een perfecte pasvorm heeft voor elk stuur.

Met de Deda Mistral Stuurlint in Geel Fluor krijg je niet alleen een hoogwaardig product, maar ook een complete set. Het lint wordt geleverd met locking end plugs en strips end inclusief, zodat je het lint gemakkelijk en veilig kunt bevestigen aan je stuur.

Als je op zoek bent naar een hoogwaardig stuurlint dat niet alleen functioneel is, maar er ook nog eens geweldig uitziet, dan is de Deda Mistral Stuurlint in Geel Fluor de perfecte keuze voor jou. Bestel het nu en ervaar de perfecte combinatie van elegantie en kwaliteit!

Over Deda Elementi

Deda Elementi maakt fietsonderdelen, zadelpennen, sturen en stuurtape voor professionele fietsers en voor iedereen die ervan houdt om te fietsen, bijvoorbeeld met vrienden in de stad. Ze stoppen dezelfde inspanning en zorg in elk product dat ze maken. Ze gebruiken verder dezelfde technologie en expertise om producten voor wereldwijde kampioenen als voor jou te maken! De producten zijn erg duurzaam en innovaief. Na verschillende jaren zij aan zij met professionele fietsers gewerkt te hebben, kan Deda alle ervaring in het ontwikkelen van de beste producten voor je fiets stoppen.

Reviews Deda Mistral Stuurlint - Geel Fluor

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Deda Mistral Stuurlint - Geel Fluor kochten, kochten ook

Recent bekeken producten