Deda M35 Drop Bar Stuur 35 mm Aluminum - Wit

€ 89,95 € 69,95

Bespaar 22% (-€ 20,00)

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Deda M35 Drop Bar Stuur 35 mm Aluminum - Wit

  • Vorm: RHM Rapid Hand Movement.
  • Materiaal: Triple butted Alu 7075.
  • Diameter stuur: 35 mm.
  • Bereik: 75 mm.
  • Drop: 130 mm.
  • Maten: 44 cm (buiten - buiten).
  • Gewicht: 278 g.
  • Afwerking: mat wit.

Omschrijving

De Deda M35 Drop Bar Stuur 35 mm Aluminum Wit is een hoogwaardig stuur voor de fanatieke fietser. Het stuur heeft een unieke vorm, namelijk de RHM Rapid Hand Movement. Dit zorgt ervoor dat je snel en gemakkelijk van positie kunt veranderen tijdens het fietsen. Het materiaal van het stuur is triple butted Alu 7075, wat zorgt voor een lichtgewicht en duurzaam stuur.

De diameter van het stuur is 35 mm, wat zorgt voor een stevige en stabiele grip tijdens het fietsen. Het bereik van het stuur is 75 mm en de drop is 130 mm. Dit maakt het stuur geschikt voor verschillende fietsdisciplines, zoals racefietsen en cyclocross. Het stuur is verkrijgbaar in de maat 44 cm (buiten buiten) en heeft een gewicht van slechts 278 g.

De afwerking van het stuur is mat wit, wat zorgt voor een strakke en moderne uitstraling. Kortom, de Deda M35 Drop Bar Stuur 35 mm Aluminum Wit is een uitstekende keuze voor de fanatieke fietser die op zoek is naar een hoogwaardig en duurzaam stuur.

Over Deda Elementi

Deda Elementi maakt fietsonderdelen, zadelpennen, sturen en stuurtape voor professionele fietsers en voor iedereen die ervan houdt om te fietsen, bijvoorbeeld met vrienden in de stad. Ze stoppen dezelfde inspanning en zorg in elk product dat ze maken. Ze gebruiken verder dezelfde technologie en expertise om producten voor wereldwijde kampioenen als voor jou te maken! De producten zijn erg duurzaam en innovaief. Na verschillende jaren zij aan zij met professionele fietsers gewerkt te hebben, kan Deda alle ervaring in het ontwikkelen van de beste producten voor je fiets stoppen.

Reviews Deda M35 Drop Bar Stuur 35 mm Aluminum - Wit

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Sturen

Klanten die Deda M35 Drop Bar Stuur 35 mm Aluminum - Wit kochten, kochten ook

Recent bekeken producten