Deda Bridge Thermoplastic Opzetstuur - Zwart

€ 26,90 € 19,90

Bespaar 26% (-€ 7,00)

5-6 Werkdagen

Specificaties Deda Bridge Thermoplastic Opzetstuur - Zwart

  • Materiaal: thermopolymeer
  • Gewicht: 12g
  • Voldoet aan de ITU-normen

Omschrijving

De Deda Bridge Thermoplastic Opzetstuur is een geweldige toevoeging aan je fietsuitrusting. Dit opzetstuur is gemaakt van thermopolymeer, wat het licht en duurzaam maakt. Met een gewicht van slechts 12g voegt het nauwelijks extra gewicht toe aan je fiets.

Dit opzetstuur voldoet aan de ITU-normen, wat betekent dat het geschikt is voor gebruik in wedstrijden. Het biedt een comfortabele en aerodynamische positie op je fiets, waardoor je sneller en efficiënter kunt rijden. Het is ook gemakkelijk te installeren en aan te passen aan je persoonlijke voorkeuren.

De Deda Bridge Thermoplastic Opzetstuur is verkrijgbaar in het zwart en past bij elke fietsstijl. Of je nu een professionele wielrenner bent of gewoon op zoek bent naar meer comfort tijdens lange ritten, dit opzetstuur is een geweldige keuze.

Over Deda Elementi

Deda Elementi maakt fietsonderdelen, zadelpennen, sturen en stuurtape voor professionele fietsers en voor iedereen die ervan houdt om te fietsen, bijvoorbeeld met vrienden in de stad. Ze stoppen dezelfde inspanning en zorg in elk product dat ze maken. Ze gebruiken verder dezelfde technologie en expertise om producten voor wereldwijde kampioenen als voor jou te maken! De producten zijn erg duurzaam en innovaief. Na verschillende jaren zij aan zij met professionele fietsers gewerkt te hebben, kan Deda alle ervaring in het ontwikkelen van de beste producten voor je fiets stoppen.

Reviews Deda Bridge Thermoplastic Opzetstuur - Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Sturen

Klanten die Deda Bridge Thermoplastic Opzetstuur - Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten