Cycloc Loop Ophangsysteem Fiets - Roze

€ 21,90 € 17,99

Bespaar 18% (-€ 3,91)

Slechts één exemplaar op voorraad!

48-72hrs

Specificaties Cycloc Loop Ophangsysteem Fiets - Roze

  • Helm en accessoires ophangsysteem.
  • Handig en divers in gebruik voor zowel thuis als op kantoor.
  • Handig op te hangen met onzichtbare muurplaat en schroeven (wordt meegeleverd).
  • Ideaalom saman te gebruiken met Cycloc Solo of Cycloc Endo fietsophangsystemen.
  • Perfect voor het organiseren van helms, jassen, sloten en andere accessoires.
  • Gebruik los of maak een rij met verschillende Cyclocs.
  • Materiaal: 100% gerecycled plastic.
  • Afmetingen: 145mm lang, 95mm breed, 80mm hoog.

Omschrijving

De Cycloc Loop Ophangsysteem Fiets in het roze is een handig en veelzijdig accessoire ophangsysteem voor thuis of op kantoor. Het is perfect om helmen, jassen, sloten en andere accessoires te organiseren. Het kan gemakkelijk worden opgehangen met de onzichtbare muurplaat en schroeven die worden meegeleverd.

Dit ophangsysteem is ideaal om samen te gebruiken met de Cycloc Solo of Cycloc Endo fietsophangsystemen. Het kan los worden gebruikt of in een rij worden geplaatst met verschillende Cyclocs. Het is gemaakt van 100% gerecycled plastic en heeft afmetingen van 145mm lang, 95mm breed en 80mm hoog.

Met de Cycloc Loop Ophangsysteem Fiets in het roze kunt u uw fietsaccessoires op een georganiseerde en stijlvolle manier opbergen. Het is een must-have voor elke fietsliefhebber die op zoek is naar een handige en praktische oplossing voor het opbergen van zijn of haar fietsaccessoires.

Over Cycloc

Het doel van Cycloc is vrij eenvoudig: het ontwerpen en produceren van de fietsenrekken die elke fietser thuis wil hebben. Cycloc, in 2006 ontstaan in het Londense East End, wordt op het gebied van fietsen, industrie en design erkend als een innovatief merk in zowel binnen- als buitenfietsenstallingen. Aangezien hun team uit fietsers bestaat begrijpen ze uiteraard uw behoeften en zorgen als het gaat om het veilig, maar ook esthetisch en comfortabel stallen van uw fiets. Alle Cycloc-rekken worden vervaardigd in het VK, waar een volledige kwaliteitscontrole van alle producten is gegarandeerd. Particulieren, bedrijven, fietscafés en fietsenwinkels vertrouwen al op Cycloc. Nu bent u aan de beurt.

Reviews Cycloc Loop Ophangsysteem Fiets - Roze

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Ophangsystemen

Klanten die Cycloc Loop Ophangsysteem Fiets - Roze kochten, kochten ook

Recent bekeken producten