Csepel Royal 3 Frame - Zwart

€ 179,00

48-72hrs

Kenmerken Csepel Royal 3 Frame - Zwart

Stalen frame en vork Stalen frame en vork
Economische prijs Economische prijs
Duurzaam Duurzaam

Specificaties Csepel Royal 3 Frame - Zwart

  • Frameset materiaal: Hi-Ten Steel.
  • Geintegreerde kettingspanners.
  • New CNC Alloy head badge.
  • Designed voor 47-57mm reach remmen (35c max).
  • 27,2mm zadelpen; 1 1/8" threadless balhoofd.
  • Inbegrepen in kit: frame en voorvork.
  • Gewicht: 3,70 kg.
  • 120mm tussenruimte in frame voor achterwiel.
  • Kleur: Zwart.

Omschrijving

De Csepel Royal 3 Frame in het zwart is een uitstekende keuze voor fietsers die op zoek zijn naar een betrouwbare en duurzame frameset. Het frame is gemaakt van Hi-Ten Steel, wat zorgt voor een stevige constructie die bestand is tegen de dagelijkse slijtage van het fietsen.

Een van de handige functies van dit frame is de geïntegreerde kettingspanners, die ervoor zorgen dat de ketting altijd op de juiste spanning blijft. Dit zorgt voor een soepelere en efficiëntere rit, en vermindert de kans op kettingproblemen tijdens het fietsen.

De Csepel Royal 3 Frame is ontworpen voor 47-57mm reach remmen (35c max), en heeft een 27,2mm zadelpen en een 1 1/8" threadless balhoofd. Het frame wordt geleverd met een voorvork en heeft een gewicht van 3,70 kg.

Met een tussenruimte van 120mm in het frame voor het achterwiel, biedt de Csepel Royal 3 Frame voldoende ruimte voor verschillende wielmaten en bandbreedtes. De zwarte kleur geeft het frame een strakke en moderne uitstraling, waardoor het perfect past bij elke stijlvolle fiets.

Over Csepel

Het Csepel bedrijf werd in 1928 in Hongarije opgericht door Weiss Manfréd. Csepel is het enige bedrijf dat verantwoordelijk is voor de totale productie van fietsen en componenten in het land. Na het einde van het communistische regime werd de fabriek geprivatiseerd en gefocust op het produceren van hoogwaardige fietsen om de levenskwaliteit van zijn burgers te verbeteren. Onder de fietscomponenten die het merk produceert voor stadsfietsen zijn sturen, zadels, remklauwen, grepen, frames, vorken, stuurlinten en nog veel meer. Allemaal met een breed scala aan zorgvuldig geselecteerde kleuren die het merk identificeren.

Decennia later heeft Csepel onder meer om schoon en milieuvriendelijk transport te bevorderen, zowel lokaal als internationaal. Ze nemen deel aan sport-, familie- en milieuevenementen om hun levensstijl te veranderen en een betere gezondheid en fysieke conditie te hebben. Ze blijven hoogwaardige fietsen en componenten produceren tegen een redelijke en toegankelijke prijs, zodat iedereen van alle leeftijden kan genieten van fietsen.

Reviews Csepel Royal 3 Frame - Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Fixie Frames

Klanten die Csepel Royal 3 Frame - Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten