Csepel Royal 3 Frame - Zwart

€ 179,00

Kies je maat, voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Kenmerken Csepel Royal 3 Frame - Zwart

Stalen frame en vork Stalen frame en vork
Economische prijs Economische prijs
Duurzaam Duurzaam

Specificaties Csepel Royal 3 Frame - Zwart

  • Frameset materiaal: Hi-Ten Steel.
  • Geintegreerde kettingspanners.
  • New CNC Alloy head badge.
  • Designed voor 47-57mm reach remmen (35c max).
  • 27,2mm zadelpen; 1 1/8" threadless balhoofd.
  • Inbegrepen in kit: frame en voorvork.
  • Gewicht: 3,70 kg.
  • 120mm tussenruimte in frame voor achterwiel.
  • Kleur: Zwart.

Omschrijving

Het Csepel Royal 3 frame in het zwart is een perfecte optie om een ​​fiets met veel stijl en persoonlijkheid te monteren. Het is gemaakt van Hi-Ten aluminium dat een zeer goede weerstand en lichtheid biedt. Met het Csepel-frame kun je overal met stijl en elegantie pronken met een fiets. U moet speciale aandacht besteden aan al zijn kenmerken voor de goede werking van de componenten.

Over Csepel

Het Csepel bedrijf werd in 1928 in Hongarije opgericht door Weiss Manfréd. Csepel is het enige bedrijf dat verantwoordelijk is voor de totale productie van fietsen en componenten in het land. Na het einde van het communistische regime werd de fabriek geprivatiseerd en gefocust op het produceren van hoogwaardige fietsen om de levenskwaliteit van zijn burgers te verbeteren. Onder de fietscomponenten die het merk produceert voor stadsfietsen zijn sturen, zadels, remklauwen, grepen, frames, vorken, stuurlinten en nog veel meer. Allemaal met een breed scala aan zorgvuldig geselecteerde kleuren die het merk identificeren.

Decennia later heeft Csepel onder meer om schoon en milieuvriendelijk transport te bevorderen, zowel lokaal als internationaal. Ze nemen deel aan sport-, familie- en milieuevenementen om hun levensstijl te veranderen en een betere gezondheid en fysieke conditie te hebben. Ze blijven hoogwaardige fietsen en componenten produceren tegen een redelijke en toegankelijke prijs, zodat iedereen van alle leeftijden kan genieten van fietsen.

Reviews Csepel Royal 3 Frame - Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Fixie Frames

Klanten die Csepel Royal 3 Frame - Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten