Csepel Track Voorvork - Wit

48-72hrs

Specificaties Csepel Track Voorvork - Wit

  • 700c.
  • Drilled only.
  • 30cm stuurbuis.
  • 1 1/8” Ahead. (Niet compatible met antieke frames.)
  • 30mm rake.
  • Gewicht: 1.225 kgs.

Omschrijving

De Csepel Track Voorvork in het wit is een uitstekende keuze voor fietsers die op zoek zijn naar een betrouwbare en duurzame voorvork. Deze voorvork is geschikt voor 700c wielen en heeft een stuurbuis van 30cm. Het is belangrijk om op te merken dat deze voorvork alleen geboord is en niet geschikt is voor schijfremmen.

Deze voorvork heeft een 1 1/8” Ahead systeem en is niet compatibel met antieke frames. Het heeft een rake van 30mm, wat betekent dat het voorwiel iets naar voren staat ten opzichte van de stuurbuis. Dit kan helpen bij het verbeteren van de stabiliteit en het stuurgedrag van de fiets.

Met een gewicht van 1.225 kgs is deze voorvork niet de lichtste op de markt, maar het is zeker een solide en betrouwbare keuze voor fietsers die op zoek zijn naar een duurzame en stevige voorvork. Als je op zoek bent naar een voorvork die je fiets kan verbeteren en je rijervaring kan optimaliseren, dan is de Csepel Track Voorvork in het wit zeker het overwegen waard.

Over Csepel

Het Csepel bedrijf werd in 1928 in Hongarije opgericht door Weiss Manfréd. Csepel is het enige bedrijf dat verantwoordelijk is voor de totale productie van fietsen en componenten in het land. Na het einde van het communistische regime werd de fabriek geprivatiseerd en gefocust op het produceren van hoogwaardige fietsen om de levenskwaliteit van zijn burgers te verbeteren. Onder de fietscomponenten die het merk produceert voor stadsfietsen zijn sturen, zadels, remklauwen, grepen, frames, vorken, stuurlinten en nog veel meer. Allemaal met een breed scala aan zorgvuldig geselecteerde kleuren die het merk identificeren.

Decennia later heeft Csepel onder meer om schoon en milieuvriendelijk transport te bevorderen, zowel lokaal als internationaal. Ze nemen deel aan sport-, familie- en milieuevenementen om hun levensstijl te veranderen en een betere gezondheid en fysieke conditie te hebben. Ze blijven hoogwaardige fietsen en componenten produceren tegen een redelijke en toegankelijke prijs, zodat iedereen van alle leeftijden kan genieten van fietsen.

Reviews Csepel Track Voorvork - Wit

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Csepel Track Voorvork - Wit kochten, kochten ook

Recent bekeken producten