Csepel Royal 3 Frame - Wit

€ 179,00

48-72hrs

Kenmerken Csepel Royal 3 Frame - Wit

Stalen frame en vork Stalen frame en vork
Economische prijs Economische prijs
Duurzaam Duurzaam

Specificaties Csepel Royal 3 Frame - Wit

  • Frame: Single-Speed/fix, hi-ten staal
  • Vork: 1 1/8", hi-ten staal
  • Balhoofd: 1-1/8" a-head Draadloos. Niet inbegrepen.
  • Zadelklem: Csepel Wak 29,8 mm (alu)
  • Geschikt voor zadelpennen van 27,2 mm
  • Framemaat: 520 mm, 550 mm, 590 mm
  • Wielmaat: 622/28
  • Max. band: 700*28C
  • Naafafstand: 100/120 mm

Omschrijving

De Csepel Royal 3 Frame in het wit is een uitstekende keuze voor fietsers die op zoek zijn naar een betrouwbare en duurzame frameset. Het frame is gemaakt van Hi-Ten Steel, wat zorgt voor een stevige constructie die bestand is tegen de dagelijkse slijtage van het fietsen.

Een van de handige functies van dit frame zijn de geïntegreerde kettingpanners, die ervoor zorgen dat de ketting op zijn plaats blijft en niet van de tandwielen afloopt. Dit is vooral handig tijdens het schakelen en bij het rijden op ruw terrein.

Met een gewicht van slechts 3,70 kg is dit frame ook relatief licht, wat bijdraagt aan een soepele en efficiënte rit. Het is ontworpen voor 47-57mm reach remmen (35c max) en is compatibel met zadelpennen van 27,2 mm en een 1 1/8" threadless balhoofd.

De kit bevat het frame en de voorvork, en het frame heeft een tussenruimte van 120mm voor het achterwiel. De witte kleur geeft het frame een stijlvolle uitstraling die bij elke fietsstijl past. Kortom, de Csepel Royal 3 Frame is een uitstekende keuze voor fietsers die op zoek zijn naar een betrouwbare en duurzame frameset.

Over Csepel

Het Csepel bedrijf werd in 1928 in Hongarije opgericht door Weiss Manfréd. Csepel is het enige bedrijf dat verantwoordelijk is voor de totale productie van fietsen en componenten in het land. Na het einde van het communistische regime werd de fabriek geprivatiseerd en gefocust op het produceren van hoogwaardige fietsen om de levenskwaliteit van zijn burgers te verbeteren. Onder de fietscomponenten die het merk produceert voor stadsfietsen zijn sturen, zadels, remklauwen, grepen, frames, vorken, stuurlinten en nog veel meer. Allemaal met een breed scala aan zorgvuldig geselecteerde kleuren die het merk identificeren.

Decennia later heeft Csepel onder meer om schoon en milieuvriendelijk transport te bevorderen, zowel lokaal als internationaal. Ze nemen deel aan sport-, familie- en milieuevenementen om hun levensstijl te veranderen en een betere gezondheid en fysieke conditie te hebben. Ze blijven hoogwaardige fietsen en componenten produceren tegen een redelijke en toegankelijke prijs, zodat iedereen van alle leeftijden kan genieten van fietsen.

Reviews Csepel Royal 3 Frame - Wit

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Csepel Royal 3 Frame - Wit kochten, kochten ook

Recent bekeken producten