Csepel Frame - Rood

€ 149,00

Kies je maat, voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Csepel Frame - Rood

  • Frameset materiaal: Hi-Ten Steel.
  • Geintegreerde kettingenspanners.
  • New CNC Alloy head badge.
  • Gewicht: 3,70 kg.
  • Ontworpen voor 47-57mm reach remmen (35c max).
  • 25.4mm zadelpen; 1 1/8" threadless balhoofd.
  • Inbegrepen in kit: frame en voorvork.
  • 120mm tussenruimte in frame.
  • Kleur: Rood.

Omschrijving

De Csepel Frame in de kleur rood is een uitstekende keuze voor fietsers die op zoek zijn naar een betrouwbaar en duurzaam frame. Het frameset materiaal is gemaakt van Hi-Ten Steel, wat zorgt voor een stevige constructie die bestand is tegen de dagelijkse slijtage. Bovendien zijn er geïntegreerde kettingenspanners aanwezig, waardoor het onderhoud van de fiets gemakkelijker wordt.

De Csepel Frame heeft een gewicht van 3,70 kg en is ontworpen voor 47-57mm reach remmen (35c max). Het frame heeft een 25.4mm zadelpen en een 1 1/8" threadless balhoofd. In de kit zijn het frame en de voorvork inbegrepen. Het frame heeft een tussenruimte van 120mm, wat zorgt voor een comfortabele rijervaring.

De Csepel Frame is niet alleen functioneel, maar ook stijlvol. Het frame heeft een opvallende rode kleur en een nieuwe CNC Alloy head badge. Dit maakt het frame niet alleen een goede keuze voor fietsers die op zoek zijn naar kwaliteit, maar ook voor fietsers die op zoek zijn naar een uniek en opvallend ontwerp.

Over Csepel

Het Csepel bedrijf werd in 1928 in Hongarije opgericht door Weiss Manfréd. Csepel is het enige bedrijf dat verantwoordelijk is voor de totale productie van fietsen en componenten in het land. Na het einde van het communistische regime werd de fabriek geprivatiseerd en gefocust op het produceren van hoogwaardige fietsen om de levenskwaliteit van zijn burgers te verbeteren. Onder de fietscomponenten die het merk produceert voor stadsfietsen zijn sturen, zadels, remklauwen, grepen, frames, vorken, stuurlinten en nog veel meer. Allemaal met een breed scala aan zorgvuldig geselecteerde kleuren die het merk identificeren.

Decennia later heeft Csepel onder meer om schoon en milieuvriendelijk transport te bevorderen, zowel lokaal als internationaal. Ze nemen deel aan sport-, familie- en milieuevenementen om hun levensstijl te veranderen en een betere gezondheid en fysieke conditie te hebben. Ze blijven hoogwaardige fietsen en componenten produceren tegen een redelijke en toegankelijke prijs, zodat iedereen van alle leeftijden kan genieten van fietsen.

Reviews Csepel Frame - Rood

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Csepel Frame - Rood kochten, kochten ook

Recent bekeken producten