Csepel Ali Grip Handvatten - Oranje

48-72hrs

Specificaties Csepel Ali Grip Handvatten - Oranje

  • Zachte comfortabele Kraton rubber.
  • 130mm lengte.

Omschrijving

De Csepel Ali Grip Handvatten in oranje zijn de perfecte keuze voor fietsers die op zoek zijn naar comfort en stijl. Deze handvatten zijn gemaakt van zacht en comfortabel Kraton rubber, waardoor ze gemakkelijk te hanteren zijn en een uitstekende grip bieden. Het oranje kleurenschema voegt een vleugje persoonlijkheid toe aan je fiets en maakt het gemakkelijk om je fiets te herkennen in een menigte.

Met een lengte van 130 mm passen deze handvatten op de meeste fietssturen en bieden ze voldoende ruimte om je handen te positioneren voor een comfortabele rit. Of je nu een langeafstandsrijder bent of gewoon een casual fietser, deze handvatten zullen je helpen om vermoeidheid te verminderen en je rijervaring te verbeteren.

Als je op zoek bent naar een betaalbare en stijlvolle upgrade voor je fiets, dan zijn de Csepel Ali Grip Handvatten in oranje een uitstekende keuze. Met hun zachte rubberen constructie en opvallende kleurenschema zullen ze je fiets een frisse uitstraling geven en je rijervaring verbeteren.

Over Csepel

Het Csepel bedrijf werd in 1928 in Hongarije opgericht door Weiss Manfréd. Csepel is het enige bedrijf dat verantwoordelijk is voor de totale productie van fietsen en componenten in het land. Na het einde van het communistische regime werd de fabriek geprivatiseerd en gefocust op het produceren van hoogwaardige fietsen om de levenskwaliteit van zijn burgers te verbeteren. Onder de fietscomponenten die het merk produceert voor stadsfietsen zijn sturen, zadels, remklauwen, grepen, frames, vorken, stuurlinten en nog veel meer. Allemaal met een breed scala aan zorgvuldig geselecteerde kleuren die het merk identificeren.

Decennia later heeft Csepel onder meer om schoon en milieuvriendelijk transport te bevorderen, zowel lokaal als internationaal. Ze nemen deel aan sport-, familie- en milieuevenementen om hun levensstijl te veranderen en een betere gezondheid en fysieke conditie te hebben. Ze blijven hoogwaardige fietsen en componenten produceren tegen een redelijke en toegankelijke prijs, zodat iedereen van alle leeftijden kan genieten van fietsen.

Reviews Csepel Ali Grip Handvatten - Oranje

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Csepel Ali Grip Handvatten - Oranje kochten, kochten ook

Recent bekeken producten