Csepel Ali Grip Handvatten - Groen

48-72hrs

Specificaties Csepel Ali Grip Handvatten - Groen

  • Zachte comfortabele Kraton rubber.
  • 130mm lengte.

Omschrijving

De Csepel Ali Grip Handvatten in de kleur groen zijn de perfecte handvatten voor elke fietser die op zoek is naar comfort en grip tijdens het fietsen. Deze handvatten zijn gemaakt van zacht en comfortabel Kraton rubber, wat ervoor zorgt dat je handen niet vermoeid raken tijdens lange ritten. Het materiaal biedt ook een uitstekende grip, zodat je handen niet wegglijden tijdens het fietsen.

De handvatten hebben een lengte van 130mm, wat voldoende is voor de meeste fietsers. De lengte zorgt ervoor dat je handen voldoende ruimte hebben om te bewegen en te rusten tijdens het fietsen. De handvatten zijn ook gemakkelijk te installeren en passen op de meeste fietsen.

Als je op zoek bent naar handvatten die comfortabel zijn en een goede grip bieden, dan zijn de Csepel Ali Grip Handvatten in de kleur groen de perfecte keuze voor jou. Ze zijn duurzaam, gemakkelijk te installeren en bieden de perfecte combinatie van comfort en grip tijdens het fietsen.

Over Csepel

Het Csepel bedrijf werd in 1928 in Hongarije opgericht door Weiss Manfréd. Csepel is het enige bedrijf dat verantwoordelijk is voor de totale productie van fietsen en componenten in het land. Na het einde van het communistische regime werd de fabriek geprivatiseerd en gefocust op het produceren van hoogwaardige fietsen om de levenskwaliteit van zijn burgers te verbeteren. Onder de fietscomponenten die het merk produceert voor stadsfietsen zijn sturen, zadels, remklauwen, grepen, frames, vorken, stuurlinten en nog veel meer. Allemaal met een breed scala aan zorgvuldig geselecteerde kleuren die het merk identificeren.

Decennia later heeft Csepel onder meer om schoon en milieuvriendelijk transport te bevorderen, zowel lokaal als internationaal. Ze nemen deel aan sport-, familie- en milieuevenementen om hun levensstijl te veranderen en een betere gezondheid en fysieke conditie te hebben. Ze blijven hoogwaardige fietsen en componenten produceren tegen een redelijke en toegankelijke prijs, zodat iedereen van alle leeftijden kan genieten van fietsen.

Reviews Csepel Ali Grip Handvatten - Groen

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Csepel Ali Grip Handvatten - Groen kochten, kochten ook

Recent bekeken producten