Crane Karen Bel - Goud

Slechts één exemplaar op voorraad!

48-72hrs

Specificaties Crane Karen Bel - Goud

  • Hoog en helder geluid.
  • Voor 22,2 - 25,4 mm stuur diameter
  • Diameter: 50mm.
  • Kleur: Goud.
  • Staalklem.

Omschrijving

De Crane Karen Bel in de kleur goud is een must-have accessoire voor elke fietser. Deze bel produceert een hoog en helder geluid, waardoor je gemakkelijk andere weggebruikers kunt waarschuwen. De bel is geschikt voor sturen met een diameter van 22,2 tot 25,4 mm en heeft een diameter van 50 mm.

De gouden kleur van de bel geeft je fiets een stijlvolle uitstraling en zorgt ervoor dat je opvalt in het verkeer. De bel is gemaakt van hoogwaardige materialen en heeft een stevige staalklem, waardoor hij gemakkelijk en veilig op je stuur kan worden bevestigd.

Met de Crane Karen Bel ben je altijd goed hoorbaar en zorg je voor extra veiligheid op de weg. Of je nu door de stad fietst of een lange tocht maakt, deze bel is een onmisbaar accessoire voor elke fietsliefhebber.

Over Crane

Crane Bell Co. is een Japans bedrijf gesitueerd in Osaka, dat zich specialiseert in het maken van de mooiste en best klinkende fietsbellen ter wereld. Hun ontwerpen bestaan al decennialang en het doel van het bedrijf is de gebruiker koperen of aluminium bellen te verstrekken van de hoogst mogelijke kwaliteit.

Zodra u een Crane bel hoort, begrijpt u waarom het de favoriete bel is van alle fietsers.

Reviews Crane Karen Bel - Goud

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Crane Karen Bel - Goud kochten, kochten ook

Recent bekeken producten