Columbus Classic Cap

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Columbus Classic Cap

  • 100% katoen.
  • Gemaakt in Italië.
  • One size fits all.

Omschrijving

De Columbus Classic pet is volledig gemaakt in Italië. Het heeft een origineel en klassiek ontwerp, waardoor het een ideaal accessoire is, zodat je het kunt dragen en iedereen je ware passie voor fietsen kunt laten zien.

In Columbus garanderen ze de kwaliteit van hun producten in elke stap van het productieproces en dat komt tot uiting in het maken van deze pet. Het is gemaakt van verschillende melanges van hoogwaardig katoen, voor een perfecte pasvorm en bovendien een efficiënte absorptie van zweet en vocht. Het is een pet die je perfect onder je helm kunt plaatsen om je veiligheid te vergroten en je te beschermen tegen zonnestralen of regen.

Over Cinelli

Cinelli is een van de meest bekende fietsmerken in de wereld. Het merk staat bekend om zijn heritage design. Het is tevens een van de oudste fietsmerken in Europa. In 1948 richtte Cino Cinelli zijn eigen zaak op, Cinelli was van origine een professioneel fietsracer en tevens de president van de Italiaanse Racefiets Bond.

Het merk is gevestigd in Milaan, het centrum van de Italiaanse fietsindustrie. Cinelli is Roodelijk nieuw in de fixed gear scene: met de introductie van de ¨Cinelli MASH¨ frames en componenten waagt dit racefietsen merk ook een stapje richting de fixed gear hype.

Reviews Columbus Classic Cap

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Columbus Classic Cap kochten, kochten ook

Recent bekeken producten