• Leegverkoop

Clug Hybrid Ophangen Muur – Oranje

€ 19,90 € 13,95

Bespaar 30% (-€ 5,95)

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Clug Hybrid Ophangen Muur – Oranje

  • U-vormige muurbeugel om je fiets vast te houden.
  • Simpel en minimalistische beugel om je fiets verticaal in te plaatsen, bijvoorbeeld in je huis, op kantoor of waar je maar wilt.
  • Elegante houder gemaakt met 3D printing.
  • Veilige bevestiging op twee punten.
  • Geschikt voor wielen van 32 tot 42 mm.
  • Makkelijk te installeren: inclusief instructies, schroeven en fixing sjabloon.
  • Beschadigt je muur niet.

Omschrijving

De Clug Hybrid Ophangen Muur Oranje is een handige U-vormige muurbeugel om je fiets veilig vast te houden. Deze minimalistische beugel is perfect om je fiets verticaal in te plaatsen, bijvoorbeeld in je huis, op kantoor of waar je maar wilt. Het elegante ontwerp is gemaakt met behulp van 3D printing en past perfect bij elke moderne inrichting.

De Clug Hybrid Ophangen Muur Oranje is ontworpen met veiligheid in gedachten. De beugel is op twee punten bevestigd, waardoor je fiets stevig op zijn plaats blijft. Bovendien is de beugel geschikt voor wielen van 32 tot 42 mm, waardoor hij geschikt is voor de meeste fietsen.

De Clug Hybrid Ophangen Muur Oranje is ook zeer eenvoudig te installeren. Het wordt geleverd met instructies, schroeven en een sjabloon om de beugel op de juiste plaats te bevestigen. Bovendien beschadigt de beugel je muur niet, waardoor je hem zonder zorgen kunt gebruiken.

Kortom, als je op zoek bent naar een handige en stijlvolle manier om je fiets op te bergen, dan is de Clug Hybrid Ophangen Muur Oranje de perfecte keuze. Bestel hem vandaag nog en geniet van een opgeruimde en georganiseerde ruimte!

Reviews Clug Hybrid Ophangen Muur – Oranje

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Ophangsystemen

Klanten die Clug Hybrid Ophangen Muur – Oranje kochten, kochten ook

Recent bekeken producten