Challenge Cross Latex 700x29/38C Presta Binnenband 48mm Rood

€ 18,50 € 13,99

Bespaar 24% (-€ 4,51)

Slechts één exemplaar op voorraad!

48-72hrs

Specificaties Challenge Cross Latex 700x29/38C Presta Binnenband 48mm Rood

  • Zonder steken
  • Bevat een Presta-ventiel met verwijderbare kern
  • Maat: 30-38mm
  • Lengte: 48mm
  • Materiaal: Latex

Omschrijving

De Challenge Cross Latex 700x29/38C Presta Binnenband 48mm Rood is een hoogwaardige binnenband die speciaal is ontworpen voor crossfietsen. Deze binnenband is gemaakt van latex, wat zorgt voor een uitstekende elasticiteit en duurzaamheid. Bovendien is deze binnenband volledig naadloos, waardoor de kans op lekken aanzienlijk wordt verminderd.

Deze binnenband is voorzien van een Presta-ventiel met verwijderbare kern, wat het oppompen van de band zeer eenvoudig maakt. De maat van deze binnenband is 30-38mm en de lengte van het ventiel is 48mm. Hierdoor is deze binnenband geschikt voor een breed scala aan crossfietsen.

De Challenge Cross Latex 700x29/38C Presta Binnenband 48mm Rood is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een hoogwaardige binnenband voor zijn crossfiets. Met zijn naadloze ontwerp, latex materiaal en handige Presta-ventiel is deze binnenband de perfecte combinatie van prestaties en gebruiksgemak.

Over Challenge

Sinds 1985 produceert Challenge bikebanden in diverse uitvoeringen, kleuren, maten en modellen. De naam Challenge suggereert al waar deze banden voor gemaakt zijn: om u te helpen bij alle uitdagingen.

Het Italiaanse bedrijf legt grote nadruk op het feit dat veel van haar bandenmodellen zijn ontwikkeld in samenwerking met professionele rijders. Veel van de open binnenbanden worden vervaardigd volgens dezelfde processen en materialen als de binnenbanden. In combinatie met een latex binnenband bieden open binnenbanden een rijkwaliteit die sterk lijkt op die van een binnenband: uitstekende grip, ideaal voor bochtenwerk, rolweerstand en comfort.

Reviews Challenge Cross Latex 700x29/38C Presta Binnenband 48mm Rood

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Binnenbanden

Klanten die Challenge Cross Latex 700x29/38C Presta Binnenband 48mm Rood kochten, kochten ook

Recent bekeken producten