Brooks B17 Narrow Honey Zadel - Bruin

€ 150,00 € 117,90

Bespaar 21% (-€ 32,10)

3-4 Werkdagen

Specificaties Brooks B17 Narrow Honey Zadel - Bruin

  • Rails: Zwarte gekleurd staal.
  • Leer gespannen over metalen structuur.
  • Afmetingen: Lengte 279mm x Breedte 151mm x Hoogte 70mm.
  • Past op elke zadelpen met twee rails.
  • Gewicht: 530 grs.

Omschrijving

De Brooks B17 Narrow Honey Zadel is een prachtig zadel voor de wielrenner. Het heeft een smalle vorm waardoor het perfect is voor de fietser die houdt van een slank ontwerp. Het zadel is uitgevoerd in een mooie bruine kleur, wat het geheel een klassieke uitstraling geeft.

De rails van dit zadel zijn gemaakt van zwarte gekleurd staal en de leer is strak gespannen over een metalen structuur. Dit resulteert in een sterk en duurzaam zadel dat lang meegaat.

De afmetingen van het zadel zijn Lengte279mm x Breedte151mm x Hoogte70mm en het weegt 530 gram. Het past op elke zadelpen met twee rails en is daardoor zeer universeel.

Al met al is de Brooks B17 Narrow Honey Zadel een prachtig en kwalitatief hoogstaand zadel voor de wielrenner die houdt van een smal en klassiek ontwerp.

Over Brooks

De geschiedenis van het befaamde Britse zadelmerk Brooks start al in 1865: een jongeman van slechts 19 jaar oud zou ´één van die nieuwbakken fietsen´ gekocht hebben die was uitgerust met een houten zadel dat erg pijnlijk was. Toevallig maakte zijn vader leren zadels voor paarden. Dus begon de jongen, beter bekend als John Boultbee Brooks, in zijn vader´s werkplaats een comfortabel zadel van leer te ontwerpen, wat buigzamer als duurzamer was dan zijn houten voorganger. Enkele maanden later was Brooks een feit en de rest is, zoals ze zeggen, geschiedenis.

Brooks ervaring in het maken van zadels gaat nog steeds terug naar het begin en is ongeëvenaard door geen enkel ander merk in de wereld. Ook tegenwoordig worden de zadels namelijk gemaakt met hetzelfde uitgangspunt als waarmee gestart werd; kwaliteit staat voorop, zowel in materiaal als in fabricatie. De leren zadels zijn naast enorm comfortabel ook een lust voor het oog.

Reviews Brooks B17 Narrow Honey Zadel - Bruin

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Brooks B17 Narrow Honey Zadel - Bruin kochten, kochten ook

Recent bekeken producten