Alligator Remblokken Zilver (paar)

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Alligator Remblokken Zilver (paar)

  • Voor Caliper rem: 55mm road Shimano.
  • Vervangbare rem rubber band.
  • Biedt goede rem vermogen en duurzaamheid.
  • Superieure performance in droge condities.

Omschrijving

De Alligator Remblokken Zilver (paar) zijn de perfecte keuze voor fietsers die op zoek zijn naar betrouwbare en duurzame remblokken. Deze remblokken zijn speciaal ontworpen voor Caliper remmen met een 55mm road Shimano formaat.

Een van de grootste voordelen van deze remblokken is dat ze voorzien zijn van vervangbare rem rubber banden. Dit betekent dat je de remblokken niet in hun geheel hoeft te vervangen wanneer het rubber versleten is. In plaats daarvan kun je simpelweg de rubber banden vervangen, wat zorgt voor een langere levensduur van de remblokken en een kostenbesparing voor jou als fietser.

De Alligator Remblokken Zilver bieden niet alleen goede remkracht, maar zijn ook zeer duurzaam. Ze zijn ontworpen om superieure prestaties te leveren in droge condities, waardoor je altijd op je remmen kunt vertrouwen, ongeacht de omstandigheden.

Kortom, als je op zoek bent naar betrouwbare, duurzame en prestatiegerichte remblokken voor je fiets, dan zijn de Alligator Remblokken Zilver (paar) een uitstekende keuze.

Reviews Alligator Remblokken Zilver (paar)

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Remblokken

Klanten die Alligator Remblokken Zilver (paar) kochten, kochten ook

Recent bekeken producten