BLB T-Rex Pedalen - Rood

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties BLB T-Rex Pedalen - Rood

  • Nieuw BLB gekleurde plastic pedalen voor trick & freestyle gebruik.
  • Extra comfortabel en grip
  • Compatibel met elk type pedaalstraps, van Toe Clips, Lockdown straps, HoldFast of andere beschikbare straps.
  • Spindle: Cro-Moly.
  • Maten: 104mm x 25mm.
  • Gewicht: 333gr.
  • Kleur: Rood.

Omschrijving

De BLB T-Rex Pedalen in het rood zijn de perfecte keuze voor trick & freestyle gebruik. Deze nieuwe gekleurde plastic pedalen bieden extra comfort en grip, waardoor je nog beter kunt presteren op je fiets.

Deze pedalen zijn compatibel met elk type pedaalstraps, van Toe Clips, Lockdown straps, HoldFast of andere beschikbare straps. Dit maakt het gemakkelijk om de pedalen aan te passen aan jouw persoonlijke voorkeur en stijl.

De BLB T-Rex Pedalen hebben een Cro-Moly spindle en zijn verkrijgbaar in de maten 104mm x 25mm. Met een gewicht van 333gr zijn deze pedalen lichtgewicht en gemakkelijk te gebruiken. De rode kleur geeft de pedalen een opvallende uitstraling en maakt ze een geweldige toevoeging aan elke fiets.

Over BLB

BLB (Brick Lane Bakes) is misschien wel een van de meest bekende fixed gear merken op de Europese markt. Onlangs ging het Londense merk nog een samenwerking aan met modegigant H&M, waarbij het speciale kleding wist te ontwerpen gefocust op fixie rijders.

BLB staat bekend om hun innovatieve en chique producten, die zowel interessant zijn voor de ervaren als voor de beginnende fixed gear fietsers.

Reviews BLB T-Rex Pedalen - Rood

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die BLB T-Rex Pedalen - Rood kochten, kochten ook

Recent bekeken producten