BLB Track Achternaaf 32 Gaats - Zilver

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties BLB Track Achternaaf 32 Gaats - Zilver

  • Verzegeld patroonlager.
  • 32 gaten.
  • Flip-Flop achternaaf: (Vast/vrij - Vast/vast - Vrij/vrij).
  • O.L.D. 120 mm.
  • Ontwerp met hoge flens.
  • Gewicht: 330 gr.

Omschrijving

De BLB Track Achternaaf 32 Gaats Zilver is een hoogwaardige achternaaf die speciaal is ontworpen voor de veeleisende fietser. Deze achternaaf is voorzien van een afgedichte cartridge-lager, wat zorgt voor een soepele en duurzame werking. Met 32 gaten is deze naaf geschikt voor de meeste wielsets en biedt het de mogelijkheid om een ​​sterke en stabiele wielset te bouwen.

De BLB Track Achternaaf 32 Gaats Zilver is uitgerust met een flip-flop achternaaf, wat betekent dat je kunt kiezen tussen een vast tandwiel of een vrijloop. Dit maakt het een veelzijdige naaf die geschikt is voor zowel baan- als wegfietsen. De naaf heeft een OLD van 120 mm en een hoog flensontwerp, wat zorgt voor een sterke en stijve constructie.

Met een gewicht van slechts 330 gram is de BLB Track Achternaaf 32 Gaats Zilver een lichtgewicht optie die perfect is voor degenen die op zoek zijn naar een snelle en responsieve fiets. Of je nu een ervaren wielrenner bent of gewoon op zoek bent naar een betrouwbare achternaaf voor je fiets, de BLB Track Achternaaf 32 Gaats Zilver is een uitstekende keuze.

Over BLB

BLB (Brick Lane Bakes) is misschien wel een van de meest bekende fixed gear merken op de Europese markt. Onlangs ging het Londense merk nog een samenwerking aan met modegigant H&M, waarbij het speciale kleding wist te ontwerpen gefocust op fixie rijders.

BLB staat bekend om hun innovatieve en chique producten, die zowel interessant zijn voor de ervaren als voor de beginnende fixed gear fietsers.

Reviews BLB Track Achternaaf 32 Gaats - Zilver

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Achternaven

Klanten die BLB Track Achternaaf 32 Gaats - Zilver kochten, kochten ook

Recent bekeken producten