BLB Super Pista Kettingblad 48t - Zwart

Slechts één exemplaar op voorraad!

48-72hrs

Specificaties BLB Super Pista Kettingblad 48t - Zwart

  • Zwart geanodiseerd en laser geëtst.
  • Voor 1/8" kettingen.
  • BCD: 144 mm.
  • CNC-gefreesd lichtgewicht aerodynamisch profiel voor extra stijfheid.

Omschrijving

De BLB Super Pista Kettingblad 48t Zwart is een hoogwaardig kettingblad voor de fanatieke fietser. Dit kettingblad is zwart geanodiseerd en voorzien van lasergravures. Het is geschikt voor 1/8" kettingen en heeft een BCD van 144mm. Het kettingblad is C C-gefreesd en heeft een lichtgewicht aerodynamisch profiel voor extra stijfheid.

Met de BLB Super Pista Kettingblad 48t Zwart ben je verzekerd van een betrouwbare en duurzame upgrade voor je fiets. Het kettingblad is ontworpen voor de piste, maar kan ook prima gebruikt worden op de weg. Het zwart geanodiseerde oppervlak geeft het kettingblad een stoere uitstraling en zorgt voor extra bescherming tegen slijtage.

Als je op zoek bent naar een hoogwaardig kettingblad voor je fiets, dan is de BLB Super Pista Kettingblad 48t Zwart een uitstekende keuze. Het kettingblad is gemaakt van hoogwaardige materialen en is ontworpen om lang mee te gaan. Met dit kettingblad ben je verzekerd van een soepele en efficiënte overbrenging van kracht, zodat je optimaal kunt presteren op de fiets.

Over BLB

BLB (Brick Lane Bakes) is misschien wel een van de meest bekende fixed gear merken op de Europese markt. Onlangs ging het Londense merk nog een samenwerking aan met modegigant H&M, waarbij het speciale kleding wist te ontwerpen gefocust op fixie rijders.

BLB staat bekend om hun innovatieve en chique producten, die zowel interessant zijn voor de ervaren als voor de beginnende fixed gear fietsers.

Reviews BLB Super Pista Kettingblad 48t - Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die BLB Super Pista Kettingblad 48t - Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten