BLB Super Pista Crank Armen 165mm - Zwart

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties BLB Super Pista Crank Armen 165mm - Zwart

  • Volledig CNC'd
  • 165 mm lichtmetalen armen
  • 1/8" 144 BCD
  • 113 mm JIS vierkante taps toelopende trapas vereist
  • 420 gram
  • Crankbouten en trapas niet inbegrepen.

Omschrijving

BLB Super Pista Crank Armen 165mm Zwart is een hoogwaardig product dat speciaal is ontworpen voor de veeleisende fietser. Deze crankarmen zijn volledig CNC'd en hebben een lengte van 165 mm. Ze zijn gemaakt van lichtmetaal en hebben een 1/8" 144 BCD. Dit maakt ze geschikt voor gebruik op de meeste fietsen.

De BLB Super Pista Crank Armen 165mm Zwart vereist een 113 mm JIS vierkante taps toelopende trapas. Deze trapas is niet inbegrepen bij de crankarmen en moet apart worden aangeschaft. De crankarmen wegen slechts 420 gram en zijn daarmee licht van gewicht. Dit maakt ze ideaal voor gebruik op racefietsen en andere snelle fietsen.

Let op: de crankbouten en trapas zijn niet inbegrepen bij de BLB Super Pista Crank Armen 165mm Zwart. Deze moeten apart worden aangeschaft. Als je op zoek bent naar hoogwaardige crankarmen die geschikt zijn voor gebruik op de meeste fietsen, dan zijn de BLB Super Pista Crank Armen 165mm Zwart een uitstekende keuze.

Over BLB

BLB (Brick Lane Bakes) is misschien wel een van de meest bekende fixed gear merken op de Europese markt. Onlangs ging het Londense merk nog een samenwerking aan met modegigant H&M, waarbij het speciale kleding wist te ontwerpen gefocust op fixie rijders.

BLB staat bekend om hun innovatieve en chique producten, die zowel interessant zijn voor de ervaren als voor de beginnende fixed gear fietsers.

Reviews BLB Super Pista Crank Armen 165mm - Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Crankarmen

Klanten die BLB Super Pista Crank Armen 165mm - Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten