BLB PRO Microfiber Stuurlint - Groen

48-72hrs

Specificaties BLB PRO Microfiber Stuurlint - Groen

  • Een elegant , duurzaam en zacht materiaal . De geperforeerde microvezel laat de huid van je handen ademen, met daarbij zachtheid en comfort.
  • Ademend , sterk, duurzaam , licht van gewicht , en biedt een uitstekende grip in alle omstandigheden.
  • In de doos: 2 tape rollen, 2 bar plugs, 2 end strips.

Omschrijving

De BLB PRO Microfiber Stuurlint in de kleur groen is een elegant en duurzaam materiaal dat zacht aanvoelt. Het geperforeerde microvezel laat de huid van je handen ademen, waardoor je altijd comfortabel kunt fietsen. Dit stuurlint biedt niet alleen zachtheid en comfort, maar is ook ademend, sterk, duurzaam en licht van gewicht. Hierdoor heb je altijd een uitstekende grip, ongeacht de omstandigheden waarin je fietst.

De BLB PRO Microfiber Stuurlint wordt geleverd in een doos met twee tape rollen, twee bar plugs en twee end strips. Hierdoor kun je het stuurlint gemakkelijk zelf aanbrengen op je fietsstuur. Het groene stuurlint geeft je fiets een unieke uitstraling en is geschikt voor zowel professionele fietsers als recreatieve fietsers.

Kortom, de BLB PRO Microfiber Stuurlint is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een comfortabel, duurzaam en stijlvol stuurlint voor zijn of haar fiets. Bestel het nu en geniet van een comfortabele en veilige fietstocht!

Over BLB

BLB (Brick Lane Bakes) is misschien wel een van de meest bekende fixed gear merken op de Europese markt. Onlangs ging het Londense merk nog een samenwerking aan met modegigant H&M, waarbij het speciale kleding wist te ontwerpen gefocust op fixie rijders.

BLB staat bekend om hun innovatieve en chique producten, die zowel interessant zijn voor de ervaren als voor de beginnende fixed gear fietsers.

Reviews BLB PRO Microfiber Stuurlint - Groen

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Stuurlinten

Klanten die BLB PRO Microfiber Stuurlint - Groen kochten, kochten ook

Recent bekeken producten