BLB Leren Stuurlint - Zwart

Slechts één exemplaar op voorraad!

48-72hrs

Specificaties BLB Leren Stuurlint - Zwart

  • Nieuw: in 2011 presenteerde BLB haar nieuwe range van luxe en extra zachte leren stuurtapes.
  • Erg comfortabele en elegante serie verkrijgbaar in een brede range van kleuren.
  • Zorgt ervoor dat je fiets opvalt.
  • Voor road, drop bars en bullhorn sturen.
  • Materiaal: Leer
  • Kleur: Zwart.
  • Zeer comfortabel en resistent.
  • Pack, uniek voor BLB, bevat twee houten stuureinden met matching embossed leren caps als ook twee rollen tape, genoeg voor 1 drop handlebar.

Omschrijving

De BLB Leren Stuurlint Zwart is een luxe en extra zachte leren stuurtape die in 2011 werd gepresenteerd door BLB. Deze serie is erg comfortabel en elegant en is verkrijgbaar in een brede range van kleuren. Het zorgt ervoor dat je fiets opvalt en is geschikt voor road, drop bars en bullhorn sturen.

Het materiaal van deze stuurtape is leer en de kleur is zwart. Het is zeer comfortabel en resistent, waardoor het lang meegaat. Het pack, uniek voor BLB, bevat twee houten stuureinden met matching embossed leren caps als ook twee rollen tape, genoeg voor 1 drop handlebar.

Als je op zoek bent naar een hoogwaardige stuurtape die niet alleen comfortabel is, maar ook een stijlvolle uitstraling heeft, dan is de BLB Leren Stuurlint Zwart de perfecte keuze voor jou. Het is een geweldige manier om je fiets te upgraden en het rijden nog aangenamer te maken.

Over BLB

BLB (Brick Lane Bakes) is misschien wel een van de meest bekende fixed gear merken op de Europese markt. Onlangs ging het Londense merk nog een samenwerking aan met modegigant H&M, waarbij het speciale kleding wist te ontwerpen gefocust op fixie rijders.

BLB staat bekend om hun innovatieve en chique producten, die zowel interessant zijn voor de ervaren als voor de beginnende fixed gear fietsers.

Reviews BLB Leren Stuurlint - Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die BLB Leren Stuurlint - Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten