BLB Cnc Remklauw - Zilver

Kies je maat, voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties BLB Cnc Remklauw - Zilver

  • Incredibly powerful CNC'd aluminum short reach caliper rem.
  • Extra licht en mooi ontworpen remklauw, dit product is een must have upgrade voor je fixie.
  • De CNC'd constructie helpt om het gewicht te verminderen, zonder afbreuk te doen aan de extra stijfheid van de klauw.
  • Inclusief aanpasbare rem pads met vervangbare shoes en CNC'd barrel adjuster.
  • De BLB remklauw profiteert van de recessed Torque bolt dat maakt afronding van de bolt onmogelijk en verminderd de kans dat het gestolen wordt.
  • Elke remklauw is uitgerust met een bijpassende torque wrench.
  • Verzonken Allen bevestigingsbout.
  • 39-51mm reach.
  • Gewicht: 144gr.

Omschrijving

De BLB Cnc Remklauw Zilver is een krachtige en lichtgewicht remklauw die speciaal ontworpen is voor fixie fietsen. Deze remklauw is een must-have upgrade voor elke fixie liefhebber die op zoek is naar beter remprestaties.

De CNC'd aluminium constructie van deze remklauw zorgt voor een lichtgewicht ontwerp zonder afbreuk te doen aan de stijfheid van de klauw. Dit maakt het mogelijk om krachtiger te remmen en sneller tot stilstand te komen.

De BLB Cnc Remklauw Zilver wordt geleverd met aanpasbare rem pads met vervangbare shoes en een CNC'd barrel adjuster. Dit maakt het mogelijk om de remklauw aan te passen aan jouw persoonlijke voorkeuren en rijstijl.

De recessed Torque bolt van deze remklauw maakt het onmogelijk om de bout af te ronden en vermindert de kans op diefstal. Elke remklauw wordt geleverd met een bijpassende torque wrench en een verzonken Allen bevestigingsbout.

Met een reach van 39-51mm en een gewicht van slechts 144gr is de BLB Cnc Remklauw Zilver een uitstekende keuze voor elke fixie fietser die op zoek is naar betere remprestaties en een lichtgewicht ontwerp.

Over BLB

BLB (Brick Lane Bakes) is misschien wel een van de meest bekende fixed gear merken op de Europese markt. Onlangs ging het Londense merk nog een samenwerking aan met modegigant H&M, waarbij het speciale kleding wist te ontwerpen gefocust op fixie rijders.

BLB staat bekend om hun innovatieve en chique producten, die zowel interessant zijn voor de ervaren als voor de beginnende fixed gear fietsers.

Reviews BLB Cnc Remklauw - Zilver

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die BLB Cnc Remklauw - Zilver kochten, kochten ook

Recent bekeken producten