BLB Track Stuur 26 mm - Groen

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties BLB Track Stuur 26 mm - Groen

  • Smalle alloy race dropbar stuur, klassiek gladde C-vormig profiel met sterke drop.
  • Klemgrootte: 26.0mm.
  • Breedte: 37cm.
  • Kleur: Groen.

Omschrijving

De BLB Track Stuur 26 mm in groen is een smalle alloy race dropbar stuur met een klassiek gladde C-vormig profiel en een sterke drop. Dit stuur is perfect voor de fanatieke wielrenner die op zoek is naar een stuur met een goede grip en een comfortabele houding tijdens het fietsen.

De klemgrootte van dit stuur is 26.0mm en de breedte is 37cm. Dit maakt het stuur geschikt voor de meeste fietsen en zorgt voor een stabiele en veilige rit. De groene kleur geeft het stuur een opvallende en unieke uitstraling, waardoor je fiets er nog beter uitziet.

Met de BLB Track Stuur 26 mm in groen ben je verzekerd van een hoogwaardig en duurzaam stuur dat lang meegaat. Het stuur is gemakkelijk te monteren en past op de meeste fietsen. Kies voor dit stuur als je op zoek bent naar een betrouwbare en comfortabele upgrade voor je fiets.

Over BLB

BLB (Brick Lane Bakes) is misschien wel een van de meest bekende fixed gear merken op de Europese markt. Onlangs ging het Londense merk nog een samenwerking aan met modegigant H&M, waarbij het speciale kleding wist te ontwerpen gefocust op fixie rijders.

BLB staat bekend om hun innovatieve en chique producten, die zowel interessant zijn voor de ervaren als voor de beginnende fixed gear fietsers.

Reviews BLB Track Stuur 26 mm - Groen

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Sturen

Klanten die BLB Track Stuur 26 mm - Groen kochten, kochten ook

Recent bekeken producten