BLB Bronson Stuur 25.4 mm - Zilver

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties BLB Bronson Stuur 25.4 mm - Zilver

  • Houdt het hoofd rechtop en de borstkas naar voren.
  • Kan zowel verticaal als ondersteboven worden gebruikt.
  • Materiaal: Aluminium.
  • voor 25,4mm stuurpennen.
  • 22,2mm Diameter.
  • Breedte: 580mm.
  • Gewicht: 290g.

Omschrijving

De BLB Bronson Stuur 25.4 mm Zilver is een stuur dat ervoor zorgt dat je hoofd rechtop blijft en je borstkas naar voren gericht is tijdens het fietsen. Dit zorgt voor een comfortabele en ergonomische houding tijdens het rijden. Het stuur kan zowel verticaal als ondersteboven worden gebruikt, afhankelijk van je persoonlijke voorkeur.

Het stuur is gemaakt van aluminium en is geschikt voor stuurpennen met een diameter van 25,4 mm. De diameter van het stuur zelf is 22,2 mm en de breedte is 580 mm. Het gewicht van het stuur is 290 g, wat het een lichtgewicht optie maakt voor fietsers die op zoek zijn naar een stuur dat niet te zwaar is.

De BLB Bronson Stuur 25.4 mm Zilver is een uitstekende keuze voor fietsers die op zoek zijn naar een comfortabel en ergonomisch stuur dat geschikt is voor verschillende soorten fietsen. Of je nu een racefiets, mountainbike of stadsfiets hebt, dit stuur zal je helpen om comfortabel en efficiënt te rijden.

Over BLB

BLB (Brick Lane Bakes) is misschien wel een van de meest bekende fixed gear merken op de Europese markt. Onlangs ging het Londense merk nog een samenwerking aan met modegigant H&M, waarbij het speciale kleding wist te ontwerpen gefocust op fixie rijders.

BLB staat bekend om hun innovatieve en chique producten, die zowel interessant zijn voor de ervaren als voor de beginnende fixed gear fietsers.

Reviews BLB Bronson Stuur 25.4 mm - Zilver

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Sturen

Klanten die BLB Bronson Stuur 25.4 mm - Zilver kochten, kochten ook

Recent bekeken producten