Fixie Fiets Blauw & Rood

€ 419,00

Kies je maat, voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Kenmerken Fixie Fiets Blauw & Rood

Staal frame Staal frame
Voor- en achterrem inbegrepen Voor- en achterrem inbegrepen
Flip-Flop Achterwiel Flip-Flop Achterwiel

Specificaties Fixie Fiets Blauw & Rood

· Frame en voorvork: Hi-Ten Steel Frame en Voorvork Tig.

 • Bottom Bracket: Sealed NECO.
 • Crankset: 165mm, 44D.
 • Pedalen: Wellgo.
 • Naaf: sealed hubs 32H. 16T Flip Flop Hub.
 • Wielen: 43mm Deep Dish Double-Walled Aluminium.
 • Banden: Kenda 700x23C (100 PSI).
 • Ketting: KMC Z410.
 • Zadel: Fabric Bike.
 • Stuurpen: Promax 90mm.
 • Stur: Riser of bullhorn.
 • Remmen: Voor en achter inclusief. Dual Pivot Promax, calipers.
 • Tandwiel: 16T / Freewheel 16T.
 • Gewicht: 10,5 kg.

Om de algehele kwaliteit te blijven verbeteren, kunnen componenten zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.

Omschrijving

De Fixie Fiets Blauw & Rood is een stijlvolle en betrouwbare fiets voor de echte fietsliefhebber. Het frame en de voorvork zijn gemaakt van Hi-Ten Steel Frame en Voorvork Tig, wat zorgt voor een stevige en duurzame constructie. De fiets is uitgerust met een sealed NECO bottom bracket en een 165mm, 44D crankset voor een soepele en efficiënte trapbeweging.

De fiets heeft een 16T Flip Flop Hub en sealed hubs 32H, waardoor je gemakkelijk kunt schakelen tussen fixed gear en freewheel. De 43mm Deep Dish Double-Walled Aluminium wielen en Kenda 700x23C banden zorgen voor een comfortabele en stabiele rit, zelfs op ruw terrein. De KMC Z410 ketting en Fabric Bike zadel maken de fiets compleet.

De Fixie Fiets Blauw & Rood heeft een Promax 90mm stuurpen en een Riser of bullhorn stuur, waardoor je gemakkelijk de juiste positie kunt vinden voor een comfortabele rit. De fiets is uitgerust met voor- en achterremmen, Dual Pivot Promax calipers, voor extra veiligheid en controle. Met een gewicht van slechts 10,5 kg is deze fiets ook nog eens gemakkelijk te hanteren en te vervoeren.

Over FabricBike

Alejandro, de oprichter van FabricBike, kent de wereld van fixies perfect wanneer hij besluit zijn bedrijf op te richten. Gedurende 5 jaar werkte hij namelijk in het mekka van de fixed gear: Londen. Hij leerde de stad op zijn duimpje kennen en werd verliefd op het leven op een urban bike.

Deze fietsen zijn dan ook zo ontworpen om dagelijks te gebruiken, om bijvoorbeeld naar school te gaan, naar je werk of gewoon om een tochtje door de stad te maken. Zorg ook voor een iets schonere stad, zonder uitlaatgassen en lawaai, met een FabricBike!

Montage

Deze fiets wordt geleverd in een goed beschermde doos en voor 80% gemonteerd. Het meest lastige is al gemonteerd vanuit de fabriek en de rest is vrij gemakkelijk te doen. Je moet het voorwiel, de pedalen, het zadel plaatsen en het stuur installeren.

Hieronder hebben wij een video waarin een van onze monteurs in een paar eenvoudige stappen uitlegt hoe je deze correct kan monteren. Als je niet zeker bent dat je de fiets goed kunt monteren, raden we aan de fiets naar een fietsenwinkel/werkplaats in jouw buurt te brengen zodat een specialist de fiets kan afmonteren.

Zie onze garantievoorwaarden

Reviews Fixie Fiets Blauw & Rood

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Goedkope fixie fietsen

Klanten die Fixie Fiets Blauw & Rood kochten, kochten ook

Recent bekeken producten