Black-Ops Handvatten - Geel

Slechts één exemplaar op voorraad!

48-72hrs

Specificaties Black-Ops Handvatten - Geel

  • Duurzaam kraton rubber.
  • High flange design.
  • 145mm lengte.

Omschrijving

De Black-Ops Handvatten in de kleur geel zijn een geweldige keuze voor fietsers die op zoek zijn naar duurzame en comfortabele handvatten. Deze handvatten zijn gemaakt van kraton rubber, wat bekend staat om zijn duurzaamheid en grip. Dit betekent dat je ze kunt gebruiken voor lange ritten zonder je zorgen te maken over slijtage of slippen.

De handvatten hebben ook een high flange design, wat betekent dat ze een verhoogde rand hebben aan de buitenkant van de handvatten. Dit zorgt voor extra grip en controle tijdens het fietsen, vooral bij het maken van bochten of het rijden op ruw terrein. Bovendien zijn de handvatten 145mm lang, wat betekent dat ze geschikt zijn voor de meeste fietssturen.

Als je op zoek bent naar handvatten die zowel duurzaam als comfortabel zijn, dan zijn de Black-Ops Handvatten in de kleur geel een uitstekende keuze. Ze zijn gemakkelijk te installeren en bieden een uitstekende grip en controle tijdens het fietsen. Of je nu een beginner of een ervaren fietser bent, deze handvatten zullen je helpen om het meeste uit je ritten te halen.

Reviews Black-Ops Handvatten - Geel

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Handvatten

Klanten die Black-Ops Handvatten - Geel kochten, kochten ook

Recent bekeken producten