ABUS Steel-o Slot 8807

€ 64,95 € 44,95

Bespaar 31% (-€ 20,00)

Slechts één exemplaar op voorraad!

48-72hrs

Specificaties ABUS Steel-o Slot 8807

  • ABUS kwaliteites sluitingscylinder met atomatische sluiting voor een comformtabel vastzetten.
  • Zwart robuust textiel omhulsel beschermt te verf tegen krassen.
  • Gehard 7-mm vierkant slot.
  • Twee sleutel komen met het slot.
  • Afmetingen: 110cm lang.
  • Gewicht: 1.9 Kg.

Omschrijving

De ABUS Steel-o Slot 8807 is een hoogwaardig fietsslot dat perfect is voor degenen die op zoek zijn naar een betrouwbare en veilige manier om hun fiets vast te zetten. Het slot is voorzien van een ABUS kwaliteits sluitingscylinder met automatische sluiting, waardoor het gemakkelijk en comfortabel is om je fiets vast te zetten.

Het slot heeft een gehard 7-mm vierkant slot en wordt geleverd met twee sleutels, zodat je altijd een reserve hebt. Het zwarte robuuste textiel omhulsel beschermt de verf van je fiets tegen krassen en zorgt ervoor dat het slot er stijlvol uitziet.

Met een lengte van 110cm is dit slot geschikt voor de meeste fietsen en biedt het voldoende ruimte om je fiets veilig vast te zetten. Het slot weegt slechts 1.9 Kg, waardoor het gemakkelijk mee te nemen is tijdens het fietsen.

Over Abus

Abus levert sinds 1924 beveiligingsproducten voor onze huizen, auto's, motors en fietsen. Bij deze Duitse fabrikant staat kwaliteit voorop bij alle ontwerpen en productontwikkelingen, wat zorgt voor uiterst betrouwbare producten die eenvoudige in gebruik zijn. Als businessgroep bevat Abus vestigingen over de hele wereld, hebben zijn producten talrijke onderscheidingen voor kwaliteit ontvangen en werken er meer dan 3.000 mensen.

Reviews ABUS Steel-o Slot 8807

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die ABUS Steel-o Slot 8807 kochten, kochten ook

Recent bekeken producten