Weinmann Wiel met terugtraprem - Geel

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Weinmann Wiel met terugtraprem - Geel

  • Velg: 622x14 (700 x 20/23), 32 holes 30mm deep.
  • Terugtraprem Gurpil Hub (zwarte kleur).
  • Tandwiel 18t.
  • Zonder machine remrand.
  • Inox Spaken.
  • Gewicht: 1900 gr.

Omschrijving

De Weinmann Wiel met terugtraprem Geel is een hoogwaardig fietswiel dat speciaal is ontworpen voor fietsers die op zoek zijn naar betrouwbare prestaties en uitstekende remcapaciteit. Het wiel heeft een velgmaat van 622x14 (700 x 20/23) en is voorzien van 32 spaken met een diepte van 30 mm. Dit maakt het wiel stevig en duurzaam genoeg om tegen een stootje te kunnen.

Een ander geweldig kenmerk van dit wiel is de terugtraprem Gurpil Hub met zwarte kleur. Deze rem biedt een uitstekende snelheidsregeling en maakt het mogelijk om snel en efficiënt te stoppen, zelfs bij hoge snelheden. Het tandwiel van 18t zorgt voor een soepele overdracht van energie en vermindert onnodige wrijving tijdens het rijden.

De Weinmann Wiel met terugtraprem Geel heeft geen machine remrand en is voorzien van inox spaken, wat betekent dat het wiel corrosiebestendig is en weinig onderhoud vergt. Met een gewicht van 1900 gr is dit wiel ook zeer licht van gewicht, waardoor het ideaal is voor fietsers die graag snelheid willen maken en van off-road rijden houden. Kortom, dit wiel is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar kwaliteit, prestaties en duurzaamheid.

Je kan er 23, 25 of 28 inch banden opzetten en 48mm-ventiel binnenbanden zijn benodigd. Het is cruciaal om een velglint tussen de velg en de binnenband te monteren om lekke banden te voorkomen.

Over Weinmann

De kracht van MTN Hardcore spray komt niet alleen uit de hoge druk, die een homogeen schot tot het einde garandeert. Het assortiment van 142 tinten waarin het verkrijgbaar is - in een breed spectrum van intense kleuren waarvan de glanzende afwerking ze nog opvallender maakt.

Tool bij uitstek in de wereld van graffiti, zijn snelle droogtijd, goede uitharding en kleurduurzaamheid maken deze spray ook een goede keuze voor huishoudelijk, industrieel of artistiek gebruik waarin de eigenschappen van een hoogwaardige verf vereist zijn.

Reviews Weinmann Wiel met terugtraprem - Geel

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Terugtraprem wielen

Klanten die Weinmann Wiel met terugtraprem - Geel kochten, kochten ook

Recent bekeken producten