Origin8 Wiel met terugtraprem 700c - Zilver Polish

3-4 Werkdagen

Specificaties Origin8 Wiel met terugtraprem 700c - Zilver Polish

  • Velg: 622x14 (700 x 20/23), 36 holes met 42mm deep.
  • Gewicht: 1,90 kgs.
  • Terugtraprem Gurpil naaf.
  • Tandwiel 18t.
  • Zonder machine remrand.
  • Inox Spaken.
  • Let op: voor de spaken kun je kiezen uit zwarte of zilveren spaken. De naaf is altijd zwart.

Omschrijving

Origin8 Wiel met terugtraprem Zilver Polish is een hoogwaardig fietswiel met een teruggrijpende rem en een stevige constructie. De velg meet 622x14 (700 x 20/23) met 36 spaakgaten en een diepte van 42 mm. Dit wiel weegt 1,90 kg en heeft een terugtraprem Gurpil-naaf en een tandwiel van 18t.

Het wiel is ontworpen zonder een remrand, waardoor alle aandacht uitgaat naar de inox spaken. Bij aankoop kun je kiezen tussen zwarte of zilverkleurige spaken. De naaf van het wiel is zwart.

Dit wiel biedt fietsers een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Het is betrouwbaar en duurzaam, perfect voor fietsen door de stad en rondtoeren. Het wiel voldoet aan alle eisen van de gemiddelde fietser die op zoek is naar een wiel voor alledaags gebruik, of dat nu voor werk of plezier is.

Over Origin8

Het fietsonderdelenmerk Origin8 is gebaseerd op de principes van innovatie, prestatie en waarde. Ze bieden producten van hoge kwaliteit voor verschillende disciplines, zoals wielrennen, mountainbiken en fixed-gear fietsen.

Na meer dan 30 jaar ervaring op alle gebieden van de maken en produceren van fietsbenodigdheden, heeft het team het merk Origin8 helemaal van onderuit bedacht en gecreëerd. Nu, 7 jaar later, is er in de markt een groot aantal verschillende voorvorken, frames, cranks, pedalen en zadels gemaakt door Origin8.

Reviews Origin8 Wiel met terugtraprem 700c - Zilver Polish

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Terugtraprem wielen

Klanten die Origin8 Wiel met terugtraprem 700c - Zilver Polish kochten, kochten ook

Recent bekeken producten