Weinmann DP18 Fixed Gear Voorwiel - Blauw

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Weinmann DP18 Fixed Gear Voorwiel - Blauw

  • 12-622 (700).
  • Gewicht: 1,30 kgs.
  • 30mm DEEP DISH sleeved en pinned rim.
  • Inbouwruimte: 100mm voor.
  • Geen machinale remrand.

Omschrijving

Het Weinmann DP18 Fixed Gear Voorwiel is perfect voor fietsers die houden van de uitdaging van het rijden op single-speed of fixed gear fietsen. Het blauwe wiel heeft een sleek design dat het oog trekt.

Dit wiel heeft een gewicht van 1,30 kgs en past in een inbouwruimte van 100mm voor. De 30mm DEEP DISH sleeved en pinned rim zorgt voor extra stabiliteit en sterkte tijdens het rijden op hoge snelheden of bij het maken van scherpe bochten.

Het Weinmann DP18 Fixed Gear Voorwiel is ontworpen zonder machinale remrand, wat perfect is voor fietsers die hun vaardigheden willen testen in de straten van de stad. En dankzij de afmeting 12-622 (700) past dit wiel perfect op de meeste single-speed of fixed gear fietsen.

Over Weinmann

De kracht van MTN Hardcore spray komt niet alleen uit de hoge druk, die een homogeen schot tot het einde garandeert. Het assortiment van 142 tinten waarin het verkrijgbaar is - in een breed spectrum van intense kleuren waarvan de glanzende afwerking ze nog opvallender maakt.

Tool bij uitstek in de wereld van graffiti, zijn snelle droogtijd, goede uitharding en kleurduurzaamheid maken deze spray ook een goede keuze voor huishoudelijk, industrieel of artistiek gebruik waarin de eigenschappen van een hoogwaardige verf vereist zijn.

Reviews Weinmann DP18 Fixed Gear Voorwiel - Blauw

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Weinmann DP18 Fixed Gear Voorwiel - Blauw kochten, kochten ook

Recent bekeken producten