Origin8 Fixed Gear Achterwiel - Gold ADZ

3-4 Werkdagen

Specificaties Origin8 Fixed Gear Achterwiel - Gold ADZ

  • 14-622 (700c).
  • Gewicht: 1,45 kgs.
  • O.L.D 120mm.
  • Origin8 42mm velgen, niet machinale remrand.
  • Spaken: DT Swiss 2.0.
  • Zwarte sealed naaf.
  • Flip / flop systeem.

Omschrijving

De Origin8 Fixed Gear Achterwiel Gold ADZ is een uitstekende keuze voor fietsers die op zoek zijn naar een betrouwbaar en hoogwaardig achterwiel voor hun fixed gear fiets. Dit wiel is vervaardigd van hoogwaardige materialen en is ontworpen om jarenlang mee te gaan, zelfs onder de meest veeleisende omstandigheden.

Met een gewicht van slechts 1,45 kg is dit wiel licht en gemakkelijk te manoeuvreren, terwijl de Origin8 42mm velgen zorgen voor een soepele en stabiele rit. Dit wiel is ook voorzien van DT Swiss 2.0 spaken en een zwarte sealed naaf, waardoor het niet alleen sterk en duurzaam is, maar ook elegant en stijlvol.

Het flip / flop systeem biedt u de mogelijkheid om het wiel om te draaien, zodat u kunt kiezen tussen een vast verzet of een los wiel. Met een O.L.D van 120mm past dit wiel perfect op de meeste fixed gear fietsen en biedt het een uitstekende prestatie, ongeacht uw rijstijl of niveau.

Je kan er 23, 25 of 28 inch banden opzetten en een 60mm-ventiel binnenband is benodigd. Het is cruciaal om een velglint tussen de velg en de binnenband te monteren om lekke banden te voorkomen.

Over Origin8

Het fietsonderdelenmerk Origin8 is gebaseerd op de principes van innovatie, prestatie en waarde. Ze bieden producten van hoge kwaliteit voor verschillende disciplines, zoals wielrennen, mountainbiken en fixed-gear fietsen.

Na meer dan 30 jaar ervaring op alle gebieden van de maken en produceren van fietsbenodigdheden, heeft het team het merk Origin8 helemaal van onderuit bedacht en gecreëerd. Nu, 7 jaar later, is er in de markt een groot aantal verschillende voorvorken, frames, cranks, pedalen en zadels gemaakt door Origin8.

Reviews Origin8 Fixed Gear Achterwiel - Gold ADZ

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Origin8 Fixed Gear Achterwiel - Gold ADZ kochten, kochten ook

Recent bekeken producten